Mrkajić najbolji na Memorijalu “Milorad Miško Lopičić”

Mrkajić najbolji na Memorijalu “Milorad Miško Lopičić”

1956
0
Podijeli

Na olimpijskom strelištu Košljun u Budvi proteklog vikenda održano je prestižno takmičenje Memorijal “Milorad – Miško Lopičić”, u disciplini leteće mete-trap.
memorijal milorad lopicic budvaNajbolji je bio Novljanin Dragan Mrkajić koji je u osnovnom dijelu takmičenja imao pogođenih 108 golubova. Mrkajić je svoj kvalitet dokazao u raspucavanju, ostavivši iza sebe u polufinalu sa 13 pogodaka ostale strijelce, da bi u nešto neizvjesnijem finalu pobijedio Božidara Raičevića za golub (12-11).

„U osnovnom dijelu takmičenja, najbolji su bili odlični Raičević sa 111 pogodaka i sve bolji Jovica Marković sa 110. Pored  njih, Ivo Stanišić je bio standardan, dok je Nikola Marković rutinski upucao 103 goluba, kao i njegov prezimenjak Ratko. Ovo takmičenje obilježio je i nastup veterana među kojima je bio gost iz Hrvatske, kao i debitantski nastup talentovanog pionira iz SKlm Budva, Steva Stanišića“ – navode iz Streljačkog Saveza Crne Gore.

Picerija i restoran

U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto zauzela je ekipa SK Gams sa Cetinja (Raičević, N.Marković, R.Marković) sa 317, a drugo ekipa SKlm Budve (Stanišić, J.Marković, Mitrović) sa 309, dok su treći bili strijelci SKlm Cetinje (Popović, Pravilović, Vujovic) sa 269 bodova.

Pobjednicima je organizator koji je odlično odradio svoj posao dodijelio prigodne nagrade: diplome, pehare i medalje.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code