Muzička škola Tivat obilježava 260 godina od rođenja Volfganga Amadeusa Mocarta

Muzička škola Tivat obilježava 260 godina od rođenja Volfganga Amadeusa Mocarta

508
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Koncert pod nazivom “Amadeus”, posvećen 260. godišnjici od rođenja Volfganga Amadeusa Mocarta, u organizaciji Muzičke škole Tivat, biće održan u utorak, 27. decembra u 19 časova u Koncertnoj dvorani Muzičke škole.

amadeus-koncert-tv-1– U želji da Mocartovu besmrtnu muziku predstavimo na što adekvatniji način, odlučili smo da kroz scenski prikaz dvorske sobe, kostima, kao i delicija karakterističnih za taj period, sa sestrom Nanerl i malim Mocartom, sa 12 muzičkih numera, provedemo publiku kroz bar dio Mocartovog stvaralaštva – poručuju organizatori.

Picerija i restoran

Mocartov jubilej polaznici Muzičke škole u Tivtu obilježiće kompozicijama Klavirskog Ronda D-dur i sonate za klavir četvororučno G – dur, zatim koncertom za hornu D – dur, ” Ave verum Corpus” i Lacrimose, do Fantazije D – dur, Andante kao i nezaobilaznom  kompozicijom “Turski marš”.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code