Na 17. Kupu mimoze u sportskom ribolovu najbolja ekipa „Meduza“ iz Rovinja

Na 17. Kupu mimoze u sportskom ribolovu najbolja ekipa „Meduza“ iz Rovinja

1664
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

kup mimoze sportski ribolov 070216 1Dodjelom priznanja najuspješnijem pojedincima i ekipama sinoć je u Baošićima svečano završen 17. Kup mimoza u sportskom ribolovu.

Pojedinačno u disciplini štapom iz barke prvi je bio David Pinezić iz SRK „Meduza“ Rovinj sa 2.600 bodova, drugi Milorad Škrokov iz RD „Oradela“ Piran sa 2.350, a treći Dejan Sijerković iz KSR „Ribar“ Baošići sa 1.985 bodova.
Ekipno prva je bila ekipa „Meduza“ Rovinj, druga „Ribar“ Baošići, a treća „Pagar – 1“ Tivat.
U disciplini tunjom iz barke prvi je bio Zdravko Damjanović KSR „Ribar“ Baošići sa 2.350 bodova, drugi Dejan Beljkaš KSR „Delfin“ Budva sa 1.570, a treći Aleksandar Milosavljević KSR„Igalo“ sa 1.050 bodova.
kup mimoze sportski ribolov 070216 2Ekipno najuspješnija je ponovo bila ekipa „Meduza“ Rovinj, druga ekipa „Igalo“, a treća „Delfin“ Budva.
U konačnom plasmanu prvi je bio David Pinezić iz SRK „Meduza“ Rovinj sa 5 plasmanskih bodova , drugi Damjanović Zdravko iz KSR „Ribar“ Baošići sa 10, a treći Dejan Sijerković iz istog kluba sa 15 bodova. Ekipni pobjednik 17. Kupa mimoza je ekipa „Meduza“ Rovinj sa 2 boda, drugo je ekipi „Ribar“ Baošići sa 6, treća „Igalo“ sa 8, koliko ima i četvrta „Delfin“ Budva, dok je peta bila ekipa „Pagar“ – 2 sa 11 bodova.
U ekološkom ribolovu u kojem se iz svake ekipe lovio po jedan takmičar prvi je bio Miloš Dašić iz KSR „Igalo“, drugi Dejan Beljkaš KSR „Delfin“ Budva, a treći Bojan Zurovac KSR „Dinigla“ Bijela.

Picerija i restoran

kup mimoze sportski ribolov 070216 3I pored izuzetno loših vremenskih uslova – jakog vjetra Savez za sportski ribolov na moru Crne Gore i tehnički organizator KSR „Ribar“ Baošići uz pomoć klubova „Pagar“ Tivat, „Dinigla“ Bijela, „Bokeška jedra“ Đenovići i „Iglao“ izuzetno dobro su organizovali ovo takmičenje, za šta su dobili priznanje od svih učesnika iz inostranstva.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code