NA DEBELOM BRIJEGU ODUZETO 11 KG SKANKA

NA DEBELOM BRIJEGU ODUZETO 11 KG SKANKA

201
0
Podijeli

Službenici Uprave policije MUP-a i Uprave carina u zajedničkoj aktivnosti lišili su slobode državljanina Republike Albanije S.C. (25), zbog sumnje da je preko državne granice pokušao da prokrijumčari 11,1 kilogram marihuane – tipa skank, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, policijski službenici Regionalnog centra granične policije Jug i službenici Carinske ispostave Debeli brijeg su, 31. oktobra 2015. godine, u redovnoj aktivnosti na graničnom prelazu, zaustavili ,,Fiat stilo” albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao S.C. Policijski i carinski službenici su, pregledom lica i vozila, koristeći carinski specijalizovani uređaj – fibroskop, u rezervoaru vozila pronašli i oduzeli 26 vakumiranih PVC pakovanja u kojima se nalazila materija tamno zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

Picerija i restoran

Preliminarnim analizama utvrđeno je prisustvo opojne droge marihuane, tipa skank, ukupne mase 11,1 kilogram.

O događaju je obaviješten zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici koji je naložio da mu se S.C. privede na dalju nadležnost uz krivičnu prijavu zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Oduzeta droga upućena je Forenzičkom centru radi vještačenja.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code