Na Debelom brijegu otkriveno 26 kg marihuane

Na Debelom brijegu otkriveno 26 kg marihuane

3515
0
Podijeli

Službenici Uprave carina – Carinske ispostave Debeli brijeg i Uprave policije MUP-a – Odjeljenja granične bezbjednosti Herceg Novi na Graničnom prelazu Debeli brijeg otkrili oko 26 kilograma marihuane. Lišen je slobode Đ.S. (48) iz Podgorice.

Carinski službenici Carinske ispostave Debeli brijeg i policijski službenici OGB Herceg Novi zajedno su danas u jutarnjim časovima, obavljajući redovne granične provjere i kontrole, izvršili pregled automobila marke ,,Peugot 308“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao Đ.S. Prilikom pregleda lica i vozila carinski i policijski službenici su u podu vozila pronašli i zaplijenili 25 pvc pakovanja sadržine oko 26 kilograma biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

Picerija i restoran

Kriminalistička obrada koju su sproveli policijski službenici, upućuje na sumnju da je marihuana bila namijenjena tranzitu preko naše države radi daljeg krijumčarenja ka zemljama Zapadne Evrope.

Lice, drogu i vozilo preuzeli su službenici Odsjeka za borbu protiv droge.

Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici Đ.S. je lišen slobode i on će biti predat tom tužiocu na dalju nadležnost uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code