Na Debelom brijegu Poljacima oduzeto 13 kilograma marihuane

Na Debelom brijegu Poljacima oduzeto 13 kilograma marihuane

4
Podijeli

Službenici Uprave carina – Carinske ispostave Debeli brijeg i Uprave policije MUP-a – Odjeljenja granične bezbjednosti Herceg Novi, su oduzeli oko 13 kilograma opojne droge marihuana. Dva lica, poljska državljanina, su lišena slobode zbog sumnje da su počinilia krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pripadnici carine i policije  juče oko 11,30 časova, su na izlazu iz Crne Gore, zaustavili i kontolisali vozilo marke „Mercedes – Benz C180“ poljskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.Z.P. (32), dok se na suvozačevom mjestu nalazio A.V.P. (30). Kontrolom vozila, u prtljažniku u plinskoj boci, pronađeno je i oduzeto 17 pvc pakovanja sa  suvom biljnom materijom tamnozelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine od oko 12,9 kilograma.

Picerija i restoran

Oduzeta opojna droga, lica i vozilo su predati službenicima Odsjeka za borbu protiv droge.

Obaviješten je državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se ova lica liše slobode i da se privedu uz krivičnu prijavu. Oduzeta droga  upućena je Forenzičkom centru radi vještačenja.

4 Komentari

  1. U narednim godinama će mo se svi uvjeriti ko su u stvari Poljaci, jer oni prednjače kao turisti u Crnoj Gori i preuzimaju titulu vodećih turista u Crnoj Gori. Hrvati se raduju što u Hrvatskoj gosti iz Srbije zamjenjuju goste iz Poljske.

    6
    1

Ostavite komentar

*

code