Na Debelom brijegu zaplijenjeno 12 kg skanka

Na Debelom brijegu zaplijenjeno 12 kg skanka

1317
2
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_debeli_brijegSlužbenici Uprave policije MUP-a i Uprave carina su na graničnom prelazu Debeli brijeg tokom vikenda otkrili oko 12,6 kilograma skanka koji je bio sakriven u vozilu kojim je upravljao albanski državljanin, navodi se u zajedničkom saopštenju Uprave policije i Uprave carina.

Policijski i carinski službenici su u vozilu kojim je upravljao državljanin Albanije M.M. (34) otkrili 12 pakovanja valjkastog oblika, sa sadržajem biljne materije tamno zelene, boje bruto mase 12.598,80 grama, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, a koja pakovanja su bila sakrivena u lijevom i desnom pragu vozila.

Picerija i restoran

Lice, vozilo i skank predati su službenicima Grupe za suzbijanje droge Herceg Novi, Kotor i Tivat. O događaju je obaviješten zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici.

M.M. je lišen slobode, a kriminalistička obrada upućuje na sumnje da je imao namjeru da skank iz Albanije preko granica Crne Gore prokrijumčari ka Hrvatskoj.

On je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. ZVDT je za M.M. donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici.

Skank je upućen Forenzičkom centru radi vještačenja.

2 Komentari

  1. Mediji bruje kako je danas na Debelom Brijegu uhapsen drzavljanin albanije sa 12kg. Svaka cast policiji, radi svoj posao!

    Ali mi nije jasno sto isto tako nisu prenijerli info koju je danas objavio radio Dubrovnik da su na prelazima Karasovici (druga strana D.Brijega) i Kobila uhapsena dva drzavljanina Crne Gore sa ukupno 34 kg?

    Prenesite bar punu informaciju o “prometu”. Nije valjda sramota sto CG drzavljani na isti nacin zaradjuju? 🙂
    0    0

Ostavite komentar

*

code