Na feštu od mimoze organizovano stigli i penzioneri iz Sevojna

Na feštu od mimoze organizovano stigli i penzioneri iz Sevojna

1314
2
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_dogadjaji_2015_razno_februar_festa_baosici_2U organizaciji Udruženja penzionera Herceg Novi, na 47. Praznik mimoze danas je doputovao prvi put 21 penzioner iz Sevojna, kazao je našem radiju predsjednik Udruženja, Aco Radulović.
Kako je naveo, penzioneri su sami iskazali želju da dođu, posjete Herceg Novi i prisustvuju otvaranju i sjutrašnjoj fešti od ribe i vina na rivijeri.
– Dolazi jedan autobus naših prijatelja iz Sevojna, biće smješteni u Norveškom naselju u Baošićima. Dočekujemo ih po bokeškim običajima, uz rakiju, vino, priganice i suve smokve. Uz razgovor i veslo druženje, bićemo na otvaranju Praznika i na sjutrašnjoj pučkoj svečanost, kazao je Radulović.
Budući da hercegnovsko Udruženje penzionera nije imalo finansijskih mogućnosti za njihov dolazak i boravak, penzioneri su stigli o svom trošku, dok će, sa druge strane, novski penzioneri nastojati da budu što bolji domaćini.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code