NA FORTE MARE FILMSKI HIT – PETI NASTAVAK „NEMOGUĆE MISIJE“

NA FORTE MARE FILMSKI HIT – PETI NASTAVAK „NEMOGUĆE MISIJE“

260
0
Podijeli

Na pozornici ljetnjeg kina u Herceg Novom, na tvrđavi Forte Mare večeras i sjutra biće prikazan filmski hit, peti nastavak „Nemoguće misije: Otpadnička nacija”.

Nakon 19 godina od kada je prvi put Itan Hant (Tom Kruz) objasnio šta u stvari znači „nemoguće”, stiže možda i najteža misija do sada. Pošto je jedinica za nemoguće misije rasformirana, a Ethan je isključen iz zbivanja, tim će se suočiti sa mrežom visokoobučenih specijalnih agenata, Sindikatom. Ovi vrhunski operativci su odlučni u tome da stvore novi svjetski poredak preko serije sve strašnijih terorističkih napada.
Ethan će okupiti svoj tim i udružiti snage sa nekadašnjom britanskom agentkinjom, Ajlom Faust (Rebeca Ferguson), koja je možda pripadnica ove otpadničke nacije.
Od Beča do Kazablanke, od aviona u letu do morskih dubina, Hant će otići do ekstremnih granica da bi pobjedio najveću opasnost u njegovoj karijeri koja je na opasnosti i izgrađena. Ali najvažnije od svega, on će pokušati da uradi ono što je zaista važno, da održi lojalnost prema prijateljima i ideji koja će možda nadmudriti nemoguće.
Mnogi vjeruju da je uvodna scena u filmu toliko nestvarna da je sigurno rađena kompjuterski. Ali činjenica je da je ona 100 posto stvarna. U toj sceni, Itan Hant se hvata za avion, bukvalno.
Iako je svako poletanje povećavalo rizik, on je ponovio ovu scenu 8 puta da bi bio siguran da će reditelj imati dovoljno materijala.
Uz Kruza, koji trenutno razmatra i o nastavku čuvenog hita “Top Gan”, glumačku ekipu u ovom filmu čine i Rebeka Ferguson, Džeremi Rener, Sajmon Peg, Alek Boldvin, Ving Rejms i Šon Haris.
“Nemoguća misija: Otpadnička nacija” prikazuje se večeras od 21 i 23 časa i sjutra od 23 h.Cijena ulaznice je 3 eura.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code