NA FORTE MARE: “MALCI“ I „SVIJET IZ DOBA JURE“

NA FORTE MARE: “MALCI“ I „SVIJET IZ DOBA JURE“

140
0
Podijeli

Večeras dvije filmske priče na tvrđavi Forte Mare. Prva je animirani film Malci u 21 čas. Priča o Malcima nastaje od početka vremena.

Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vijekovima i uvijek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspješni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju.
Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba otići u svijet da nađe novog zlog šefa kog će njegova braća slijediti. Ovaj trojac će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do sljedeće potencijalne gospodarice, Skarlet O’Pakić (Dubravka Mijatović), prvog najvećeg ženskog zlikovca na svijetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do Njujorka ’60-ih, a završiće u Londonu gde će se susresti s najvećim izazovom do sad: spašavanjem Malaca od istrebljenja.
Sljedeća projkcija je u 23 h, a riječ je o filmu „SVIJET IZ DOBA JURE” u kome se Stiven Spilberg vraća kao izvršni producent dugo očekivanog nastavka inovativnog „Parka iz doba jure”. Kolin Trevorov režira ovu epsku akcionu avanturu prema scenariju koji je napisao sa Derekom Konolijem.
Cijena ulaznice za ljetnji bioskop Forte Mare je 3 €.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code