NA FORTE MARE VEČERAS: ”ZNAMENITI NOVLJANI U SVIJETU MUZIKE” – STARI PROFESOR...

NA FORTE MARE VEČERAS: ”ZNAMENITI NOVLJANI U SVIJETU MUZIKE” – STARI PROFESOR VAS OČEKUJE

99
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Promocija knjige prof. Lazara Seferovića “Znameniti Novljani u svijetu muzike”, najavljena je večeras u 21 sat, na tvrđavi Forte Mare u Herceg Novom.

Riječ je o reprezentativnoj knjizi na 232-je strane sa 560 fotosa i priloga.
O knjizi će govoriti, Stevan Koprivica, Rambo Amadeus, Dragoljub Đuričić, Sergej Seferović, Ante Krstović i autor Lazar Seferović. Medijator i voditelj, Milina Kovačević. Nakon promocije knjige održaće se koncert hercegnovskih muzičara.
U slučaju kiše promocija će biti priređena u dvorani Park u istom terminu.Pokrovitelj knjige je kuplište Rafelo i konoba Krušo, a producent JUK Herceg fest.
Veče na Forte Mare može opet biti lijepo, toplo i novsko. I sam autor knjige prof. Seferović je na svom FB profilu, na sebi svojstven način pozvao na promociju:” Dragi sugrađani i gosti, za promociju i Koncert na na predivnoj TVRĐAVI FORTE MARE, čije je temelje utvrdio 1382. godine KRALJ TVRTKO, nema pozivnica, nema ulaznica… . Stari profesor Vas očekuje s radošću.. Dobrodošli”.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code