Na graničnim prelazima veći promet

Na graničnim prelazima veći promet

876
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

debeli_brijegTokom proteklog vikenda na 4 granična prelaza u Herceg Novom – Debeli brijeg, Kobila, Sitnica i Luka Zelenika – registrovano je 10.358 putnika i 3.812 motornih vozila.
Na svim prelazima registrovan je veći broj motornih vozila i putnika u odnosu na isti uporedni period prošle godine.
Tako je najfrekventiji granični prelaz Debeli brijeg iskoristilo 6545 lica i 2255 vozila, što je za 0.31% odnosno 3,4 % više u odnosu na uporedni period prošle godine.
Na graničnom prelazu Kobila, odnosno Vitaljina sa Hrvtaskom, registrovana su 443 lica i 205 vozila, što je povećanje za 52,7 odnosno 60,1% u odnosu na isti prošlogodišnji period.
Granični prelaz Sitnica sa BiH prešlo je 3368 lica i 1364 vozila, što je povećanje za 10,4 odnosno 4,8% u poređenju sa istim periodom lani.
Vezove Zeleničke luke koristila su dva lica i jedno registrovano vozilo, što je na istom prošlogodišnjem nivou.
Kako saopštavaju iz Granične policije na Debelom brijegu, u proteklom periodu za 2 lica nije dozvoljen izlaz iz Crne Gore, po Interpolovoj potjernici otkriveno je jednolice, a izdata su i 2 prekršajna naloga za plaćanje novčane kazne.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code