NA ITF SENIORSKOM TURNIRU NA BRAČU USPJEH OLIVERE DOKLESTIĆ

NA ITF SENIORSKOM TURNIRU NA BRAČU USPJEH OLIVERE DOKLESTIĆ

493
0
Podijeli

Na teniskom turniru ITF-a za seniore (veterane) koji je održan od 3 do 11. oktobra na Bolu, na Braču, na terenima “Dugi rat”, a u organizaciji “Adidasa” i njemačke organizacije tenisera veterana, učestvovalo je oko 200 takmičara iz 20 zemljama, pretežno srednje Evrope.

Turnir je ranga 2, a takmičenje je održano u konkurenciji muškaraca i žena od 35+ do 70+.
Jedina takmičarka iz Crne Gore, Olivera Doklestić, nastupila je u konkurenciji 50+ gdje je bila prilično jaka konkurencija od 16 tamičarki i osvojila B turnir, pobijedivši u ukupno 3 od 4 meča. U prvom kolu pobijedila je Slovenku Justinu Jusuf sa 2:0, potom Njemicu Suzane Prinz sa 2:0 i Poljakinju Grzibek, takođe sa 2:0 u setovima. Jedini poraz je bio od Poljakinje Andrejčuk , takođe u dva seta. Turnir žena u toj konkurenciji osvojila je Italijanka Greco, inače 23. igračica svijeta. Njen sunarodnik Luka Serena je pobijedio u najjačoj kokurenciji muškaraca 35+, kao i u muškom dublu sa kolegom iz Njemačke.
U ženskom dublu, sa Zoricom Đurković, iz Srbije, Olivera Doklestić je osvojila drugo mjesto nakon poraza u finalu od poljskog para Anderčuk-Grzibek.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code