Na kongresu u Opatiji promovisan Institut Igalo

Na kongresu u Opatiji promovisan Institut Igalo

1633
7
Podijeli

kongres fizioterapeuta opatija 261115 1U radu Kongresa fizioterapeuta Hrvatske protekle nedjelje u Opatiji, učestvovali su Nataša Lučić i Krsto Kovačević, fizioterapeuti Instituta za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju Dr Simo Milošević u Igalu. Kongres je trajao dva dana od motom „Fizioterapija zasnovana na dokazima“ i odžan je u organizaciji Hrvatskog zbora fizioterapeuta, pod pokroviteljstvom Hrvatske komore fizioterapeuta.
Na ovom skupu fizioterapeuta regiona, promovisan je Institut Igalo kao jedinstveni multidisciplinarni centar za rehabilitaciju, kakvog svaka država priželjkuje da ima.
– Aktivno smo učestvovali u diskusijama u određenim sesijama, i predstavili firmu u kojoj radimo i na taj način razmijenili iskustva sa kolegama iz regiona. Jer, Institut se ubraja u najveće i najpoznatije institucije za multidisciplinarno banjsko liječenje na Balkanu. Začetnik je moderne fizikalne i preventivne medicine, rehabilitacije, talasoterapije i wellness-a .Postao je jedan od glavnih međunarodnih centara za rehabilitaciju djece, odraslih i starih osoba – kaže specijalista primijenjene fizioterapije, Krsto Kovačević, inače predsjednik Udruženja fizoterapeuta Crne Gore.
kongres fizioterapeuta opatija 261115 2Institut Igalo nudi preventivne i terapijske (rehabilitacione programe) koje, uz uspješan timski rad, primjenjuju visoko edukovani i veoma stručni zdravstveni profesionalci – fizioterapeuti, podsjeća Kovačević.
Usluge Instituta Igalo u Prvoj fazi danas koristi 330 pacijenata, pa je ovo možda i najposjećeniji objekat u ovom momentu na primorju. Biće otvoren do 25. decembra, a plan je da se opet otvori 1. februara.

7 Komentari

 1. Fizioterapeuti su prvenstveno predstavljali sebe,u čemu naročito prednjači i svaka mu na tome čast,mladjani presjednik Kovačević.Na Kongresima se ne predstavlju ustanove,već pojedinci sa svojim autorskim radovima.Tako da ne spinujte,i ne reklamirajte ,,reklamiranje,,Instituta ,kad to nije to.
  Institut će uskoro da se ,,reklamira,, na nekoj svjetskoj berzi NEKRETNINA,a ne na kongresu rehabilitacije.
  0  0
 2. Za radnika Instituta pitanje kad hoćeš da odgovoriš: kad je sve to tako,a vjerujem da jeste evo ja ponovo pitam zašto ne pronađete sposobni menadžment, iskoristite povoljne Evropske fondove i ostavite da Institut bude i na korist ovoga Grada i naše Države?
  0  0
 3. Da odgovorim nekome ko se predstavlja kao “jesen”:
  Institut se zatvara zbog renoviranja kuće koje je svake godine neopodno. Zgrada nam je svega mjesec dana zatvorena i ne vidim problem u tome uopšte. I enormni su troškovi. Međutim, po otvaranju smo već dijelom popunjeni, a od marta kreću prvi stranci, sredinom marta se otvara i prva faza Instituta koja se odmah popuni.
  Ako imate još pitanja, vidim da niste upućeni javite se , pa ćemo Vam strpljivo na svako pitanje odgovoriti. 🙂
  0  0

Ostavite komentar

*

code