Na Ljubljanskom maratonu novski triatlonci Čupić i Petrović, na Podgoričkom Bošnjak

Na Ljubljanskom maratonu novski triatlonci Čupić i Petrović, na Podgoričkom Bošnjak

2
Podijeli

Članovi Triatlon kluba X Herceg Novi Luka Čupić i Predrag Petrović nastupili su na 23. Ljubljanskom maratonu, dok je Jelena Tomašević, iako je otputovala u Sloveniju, zbog povrede odustala od trke.

Čupić je maratonsku trku završio sa vremenom 1:27:40, a Predrag Petrović 1:52:53.

Picerija i restoran

Iako vremenski uslovi nisu išli na ruku organizatorima, duvao je južni vjetar praćen kišom, sve je prošlo u najboljem redu, ističu iz TK X HN.

Bio je to pravi festival trčanja sa preko 20 000 trkača svih uzrasnih kategorija koji su se nadmetali u više disciplina (10km, 21km polumaraton, 42km maraton).

– Mnoštvo volontera i navijača (od djece do penzionera) duž čitave staze omogućilo je trkačima pravo uživanje od početka do kraja. Još jednom je Ljubljana potvrdila epitet najbolje organizovane trke na ovim prostorima – navode iz kluba.

Istovremeno je u Podgorici održan maraton na je čijoj polumaratonskoj trci učestvovala još jedna članica TK Hreceg Novi, Marija Bošnjak. Ona je stazu pretrčala za  2:07:29.

Trka u Ljubljani je poslužila je kao posljedna provjera prije maratona koji novske triatlonce ocekuje u Atini 11. novembra.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code