NA PLATOU KOD DVORANE “PARK” HUAMNITARNI KONCERT “STARI KAPETAN I ROCK&ROLL ZA...

NA PLATOU KOD DVORANE “PARK” HUAMNITARNI KONCERT “STARI KAPETAN I ROCK&ROLL ZA MARTINA”

225
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na humanitarnom koncertu koji je sinoć organizovan u Đenovićima za malog Zeleničanina Martina Stepanovića, prikupljeno je 297 eura, saopštili su organizatori.

Nastupili su emigrantski sastav “42” kao i hercegnovska grupa “Fast woman & slow horses”.
Organizatori zahvaljuju svim volonterima koji su pomogli u organizaciji koncerta. Posebna zahvalnost pripada umjetničkom rukovodiocu i dirigentu duvačkog orkestra iz Đenovića Aleksandru Mandiću, muzičarima i građanima Opštine Herceg Novi, kao i predstavnicima sredstava informisanja, koji su pomogli u obavještavanju o ovoj priredbi.
No, trebalo bi da na današnjem koncertu, na platou ispred Dvorane Park od 17 h, bude više posjetilaca i sredstva. Biće to još jedan vokalno instrumentalni performans, nazvan “Stari kapetan i rock & roll za Martina”. Osim čuvene bokeške klape, nastupiće nekoliko rok bendova: Boka band, 42, Fast woman & slow horses, Low voltage, Happy hour band, Synhro band i Plutajući Bokelj.
Uz muziku za svačiji uzrast i ukus, biće organizovana aukcija rukotvorina NVO “Ruke”, ali i prodaja slika.
Za malog Martina, kome je dijagnostifikovana bronhopulmonalna displazija, za nastavak liječenja potrebno 15 hiljada eura, do sada je prikupljeno oko 4 hiljade eura.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code