Na Podima pao strujni stub pod naponom

Na Podima pao strujni stub pod naponom

5
Podijeli

Nešto poslije 14 h na Podima, kod škole, pao je jedan od elektro stubova koji su bili pod naponom, međutim, nije bilo povrijeđenih niti je pričinjena materijalna šteta, saznaje Radio Jadran.
Saobraćaj se odvija bez problema.

Na terenu su službenici Komunalne policije radi konstatovanja činjeničnog stanja i sačinjavanja zapisnika. Uskoro se očekuje i dolazak stručnih ekipa CEDISA iz Nikšića, koji bi trebalo da otklone kvar.

Picerija i restoran

5 Komentari

 1. vecina komunalaca ne bi zanala u koju firmu rade da im ne pise na vratima skodica,u kojima se voze do besvjesti po gradu,ja ih jos nijesam sreo da nedje idu pjeske(bice im hodanje ostalo u losem sjedcanju od konobarisanja) a o tome da oni “sagledavaju cinjenicno stanje” u vezi pada visokonaponskog stuba mogu reci da je to najboli vic koji sam do danas cuo.

  24
  1
 2. 1. stub je pao u 11:30 h
  2.pao je dalekovodni stub 110 kv Podi-Tivat vlasnistvo CGES
  3.u konstrukciju stuba je udario kamion usljed cega je doslo do pada istog
  4.usled kontakta visokonaponskog kabal i niskonaposnskog koji se nalazio ispod njega doslo je do kratkog spoja koji je prouzrokovao stete po okolnim kucama,koje ce se utvrditi kada se uspostavi napajanjae
  5.saobracaj se otezano odvija,mala vozila mogu uz pomoc saobracajne policije proci,za ostale nema prolaza,cak i mali autobus sa skolskom djecom nije prosao(toliko o tome da komunalana policija ima bilo kakvu funkciju tamo )
  6.na lice mjesta je stigla ekipa CGES iz Podgorice(koja se i cekala)

  42
  1

Ostavite komentar

*

code