Na prodaju cjelokupna imovina “Pantomarketa”

Na prodaju cjelokupna imovina “Pantomarketa”

1845
3
Podijeli

images_slike_logo_Panto_GroupStečajni upravnik „Pantomarket“ d.o.o. Herceg Novi, oglasio je XIII postupak za prodaju preostale imovine „Pantomarket“ d.o.o, javnim nadmetanjem, odnosno prikupljanjem pismenih ponuda. Od materijalne imovine na prodaju su ponuđeni poslovni prostori sa pratećim objektima, društvene stambene zgrade u Plužinama i Crkvičkom polju, ukupne površine, 1.851 m2, po cijeni od 131.865 eura.
Od nematerijalne imovine, na prodaju je 100% udjela u zavisnom društvu „Pantomarket stočar“, d.o.o Čačak, kao i 48,9% udjela u zavisnom društvu „Panto group“ d.o.o. Skoplje, za ukupno 152, 503 eura.
Kako se u oglasu navodi, u postupku berzanske prodaje preko ovlašćenog učesnika na tržištu hartija od vrijednosti „Bull and bear broker“, stečajni upravnik će istaći prodaju svih hartija od vrijednosti, u vlasništvu stečajnog dužnika, i to HOV emitenta „PKB“ AD Herceg Novi, 577.485 komada po početnoj cijeni od 1,8700 eura po komadu, HOV komitenta Koni konfekcije AD Nikšić 16,264 komada, po početnoj cijeni od 0,8100 eura po komadu.
Ponude se mogu dostavljati najkasnije do 29. januara sljedeće godine. Javno otvaranje ponuda biće istog dana u Privrednom sudu Crne Gore.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code