Na Škveransku feštu i maskenbal stižu diplomate iz regiona

Na Škveransku feštu i maskenbal stižu diplomate iz regiona

1910
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

skver 4Sa Novljanima će drugog vikenda 47. Praznika mimoze šetati i diplomate iz regiona u Crnoj Gori. Oni će nakon prijema u Opštini učestvovati na Škevranskoj fešti od mimoze, ribe i vina, a sjutra veče na maskenbalu u hotelu Palmon bay u Igalu.
Opština Herceg Novi organizuje ujutru u 10 h svečani prijem za predstavnike ambasada, konzulata i državnih institucija iz regiona, koji će prisustvovati događajima u okviru Praznika mimoze.
Uprkos najavljenom kišovitom vremenu, organizatori Praznika neće odustati od najavljenog programa, pa se za domaće i furešte priprema Škveranska fešta koja bi trebalo da počne u 11 h.
Biće to svojevrsna repriza onoga što je donio prvi “Mimozin” vikend, samo u manjem obimu. Kako su nam saopštili organizatori, vatra će se ložiti na tri mjesta, a biće posluženo 300 kg ribe, 300 litara vina, uz lozu i suve smokve, a biće podijeljeno i oko 300 kg mimoze.
Mediteranski štimung i ovog puta “iznijeće” Gradska muzika, Mjesna muzika Đenovići, mažoretke, klapa Stari kapetan i Castel nuovo bend.
Feštanje sa rive u večernjim satima “preseliće” se u hotel “Palmon bay”, gdje je za 21 h zakazan II maskenbal. I za ovu maškaranu paradu karte su već odavno planule, tako da će sala restorana, prema najavama, biti ispunjena do posljednjeg mjesta, kao što je i 7 dana ranije bio slučaj u Institutu. U muzičkom dijelu programa nastupiće Tri kvarta bend, klapa Stari kapetan, Gradska muzika i mažoretke.
Praznovanje u slavu žutog cvijeta biće nastavljeno u petak, 19. februara, za kada je najavljena Noć ribe i vina. Prema najavama organizatora, biće to program koji će “pokrivati” tri gradske lokacije – Park Boke, stari Rudnik i Trg Nikole Đurkovića, a početak je najavljen za 18 h.

1 komentar

  1. Siguro su mnogi ambasadori i prestavnici stranih ambasada najavili dolazak da se uvjere u ovo cudo od lokalne samouprave i da daju podrsku A Natasi za ponovni izbor za predsjednicu Optine.
    0    0

Ostavite komentar

*

code