NA SVJETSKOM NOVINARSKOM TENISKOM PRVENSTVU U HERCEG NOVOM 100 UČESNIKA IZ 14...

NA SVJETSKOM NOVINARSKOM TENISKOM PRVENSTVU U HERCEG NOVOM 100 UČESNIKA IZ 14 ZEMALJA

189
0
Podijeli

Na teniskim terenima SBS na Toploj i SC “Igalo”, sjutra počinje 38. Svjetsko novinarsko tenisko prvenstvo, u okviru svjetske novinarske teniske asocijacije AIT.

Takmičenje će trajati do 26. septembra i do sada je prijavljeno 100 učesnika iz Njemačke, Poljske, Austrije, Italije, Slovačke, Mađarske, Rusije, Ukrajina, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.
Takmičari igraju po starosnim kategorijama: open, 35+, 40 +, 45+, 50+, a u konkurencijama singla, dublova i mix dublova. Organizator je Udruženje sportskih novinara Crne Gore, a pokrovitelji Opština i Turističke Organizacije Herceg Novi.
Svečano otvaranje turnira je sjutra u 19.30 h na teniskim terenima SBS, uz sastanak kapitena timova i žrijebanje, a mečevi se igraju od nedjelje, 20. septembra.
Na svečanom otvoranju će govoriti: predsjednik Organizacionog odbora, predsjednik Udruženja novinara CG, Veselin Drljević, predsjednik Teniskog saveza CG, Dimitrije Rašović, predsjednik Olimpijskog komiteta CG, Duško Simonović, direktor Uprava za sport i omladinu CG, Igor Vušurović, predsjednik Svjetske organizacije novinara tenisera, Bojan Budja i predsjednica opštine HN, Nataša Aćimović.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code