NA TREĆEM PUTU U DOBROTI ZAVRŠENA IZGRADNJA KANALIZACIJE

NA TREĆEM PUTU U DOBROTI ZAVRŠENA IZGRADNJA KANALIZACIJE

183
0
Podijeli

kanalizacija_dobrotaU kotorskoj opštini se uspješno realzuje projekat razvoja vodovodne I kanalizacione mreže  u dužini od 28 km,sa 6 pumpnih stanica,čija je vrijednost 8,2 milioan eura. Do sada je od ukupne investicije urađeno 11,2 odsto, a završetak kompletnog posla planiran je do sljedeće turističke sezone.Narednih dana biće okonačno asfaltiranje na Trećem putu u Dobroti,nakon što je u roku izgrađena sekundarna kanalizaciona mreža.Ovo se čulo u kotorskoj opštini na press-u sa predstavnicima “Vodacoma”. Na Trećem putu u Dobroti položeno je preko 2200 metara cijevovoda, sa bočnim putevima.Izvršni direktor “Vodacom”-a, Boris Vuković,ustvrdio je da je kvalitet izvedenih radova  u skaldu sa standardima u građevinarstvu.

Istovremeno sa ovim poslom na Trećem putu i bočnim krakovima, izvođač,užičko “Jedinstvo”,započeo je radove na dionicama kolektora u magistralnom putu kod crkve Svetog Stasija i u dijelu Krive ulice,kao I za pumpnu stanicu na Svetom Stasiju.
Ovo je kapitalni poduhvat za opštinu Kotor i  zato je  svakodnevno dobra komunikacija sa izvođačem “Jedinstvom” iz Užica, nadzorom- firmom “Dahlem” i kotorskim “Vodovodom”.

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code