Početna Sport Na turniru “Trofej Podgorice” džudisti Igala sa dvije medalje

Na turniru “Trofej Podgorice” džudisti Igala sa dvije medalje

1

Na međunarodnom turniru u džudou, u Podgorici, koji je okupio 250 takmičara iz četiri države, Judo klub Igalo predstavljala su samo tri člana, ali sa zapaženim uspjehom.

Nastupili su sa džudistima iz Bosne i Hercegovine, Albanije, Hrvatske i zemlje domaćina. U konkurenciji U9 djevojčice: Nikolina Kokot do 25kg, je osvojila III mejsto – bronzanu medalju.

U konkurenciji U9 dječaci: Vukašin Vujović do 34kg je osvojio je zlatnu medalju, dok je Vuk Andrić bez medalje, uz diplomu za učešće i prikazano znanje na turniru.

– Iz opravdanih razloga nije objavljeno, ali proteklog vikenda, takmičari su učestvovali na turniru u Rožajama, odakle su se takođe vratili sa tri medalje. Strahinja Murišić osvojio je I mjesto, Vuk Andrić III mjesto i Nikolina Kokot II mjesto. U Podgorici nismo mogli u većem broju da se pojavimo iz više razloga, što ne znači da sljedeći put nećemo biti u većem sastavu, kao i uvijek. Uprkos tome, naša tri člana su u Podgorici odlično prezentovali klub, zadovoljna sam njihovim borbama – kaže trenerica Katarina Mustur.

Do kraja ove godine džudistima Igala predstoji još dosta turnira na kojima planiraju da osvajaju medalje.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code