Na udaru inspekcije obveznici sa ranijim prekršajima

Na udaru inspekcije obveznici sa ranijim prekršajima

1
Podijeli

Inspektori Poreske uprave tokom ovogodišnje ljetnje sezone posebno će kontrolisati obveznike kod kojih je prethodno bio utvrđen nizak stepen poreske discipline, višestruki prekršaji ili izrečena mjera privremene zabrane obavljanja djelatnosti.

Službenici PU organizovali su, u saradnji sa Unijom poslodavaca (UPCG) i Privrednom komorom (PKCG), tribinu za poreske obveznike sa teritorije Opštine Budva u okviru projekta Poreski karavan, koji se treći put organizuje u pripremi za turističku sezonu, saopšteno je iz PU, a prenosi Mina business.

Picerija i restoran

Direktor PU, Miomir M. Mugoša, ocijenio je da je važno podsticanje dobrovoljnog poštovanja poreskih obaveza, kroz proaktivan pristup i otvorenu komunikaciju sa poreskim obveznicima.

Podsjetio je na napore koje PU ulaže na sankcionisanju nezakonitog poslovanja, sive ekonomije i nelojalne konkurencije na tržištu u Crnoj Gori.

Tribine za poreske obveznike biće organizovane u naredne dvije sedmice u Ulcinju i Baru, a zatim tokom maja u Tivtu, Kotoru, Herceg Novom, Nikšiću i Podgorici.

Projekat Poreski karavan dio je Akcionog plana PU za praćenje ljetnje turističke sezone.

1 komentar

  1. KOD MENE DOĐU 10 PUTA TOKOM LJETA I SVE JE U REDU,A OKO MENE NIKO NIJE PRIJAVLJEN I KOD NJIH NE IDU ZATO ŠTO NISU PRIJAVLJENI. JESTE LI VI NORMALNI ?

    34
    2

Ostavite komentar

*

code