Na ušću Sutorine sljedećeg vikenda 7. moto skup

Na ušću Sutorine sljedećeg vikenda 7. moto skup

5
Podijeli

Herceg Novi će narednog vikenda biti stjecište bajkera i motorista iz čitavog regiona, zahvaljujući entuzijastima okupljenim u Moto klubu MC Cruiser.

Međunarodni moto skup, koji ovaj klub tradicionalno organizuje posljednjeg vikenda u avgustu, nalazi se u evropskom kalendaru moto skupova, a sve veći broj gostiju najbolje govori o popularnosti te manifestacije.

Picerija i restoran

Kao i nekoliko prethodnih godina, članovi moto kluba „Cruiser“ će  sedmi moto skup organizovati na plaži „Ušće“ u Igalu 24, 25. i 26. avgusta. Oni koji su već dolazili znaju da ih očekuje opušteno druženje u domaćinskoj atmosferi i nezaboravan provod, uz uobičajne bajekerske igre, defile motora i bogat muzički program.

Da bi spremno dočekali goste članovi kluba organizuju akciju čišćenja terena.

– Za naš moto skup iz godine u godinu vlada sve veće interesovanje i raste broj gostiju koji stižu iz svih bivših jugoslovenskih republika, ali i iz regiona i Evrope. Neki od njih doputuju nekoliko dana prije zvaničnog otvaranja, zbog čega smo već krenuli sa čišćenjem terena i uređenjem kampa, koji je za bajkere besplatan. Veliki broj bira i smještaj u domaćinstvima, apartmanima i hotelima, tako da će idućeg vikenda u ovom dijelu grada biti teško naći slobodan ležaj – poručuju organizatori.

Trodnevna manifestacija, koja će okupiti mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove počinje u petak, a domaćini su osmislili sadržajan program, uz dobru atmosferu, druženje i zabavu na plaži. Uveče, obavezno, rock’n’roll muzika,uz  četiri sjajne grupe, najavljuju iz MK Cruiser:

-U petak od 21 sat svira lokalni bend „High voltage“, a zatim i naši stari prijatelji – „Krugovi u žitu“ iz Trebinja, dok će se u subotu za dobru atmosferu pobrinuti grupe “The Great spirit” iz Sremske Mitrovice i “Vesele `80” iz Kragujevca. Takođe, drugog dana moto skupa građani i gosti Herceg Novog će imati priliku da uživaju u veoma atraktivnom defileu motora od Igala do Meljina, a po povratku će na plaži biti organizovane bajkerske igre. Ulaz ne naplaćujemo, a goste ćemo dočekati uz priganice i lozu, i podijeliti im propagandni materijal o Herceg Novom – poručuju domaćini.

Za očekivati je da će predstojeći moto skup predstavljati jedan od najmasovnijih događaja u Herceg Novom ovog ljeta. Manifestaciju su i ove godine podržali Opština Herceg Novi i gradska Turistička organizacija, a među sponzorima su i Mjesna zajednica Igalo i Hotel „Play“ Sportskog centra Igalo.

5 Komentari

  • Pa ne prave oni guzvu. Oni nama cine cast sto se odazivaju nasem pozivu i posjecuju nas grad. Treba “kriviti” tog ko ih je zvao. Ili pohvaliti – evo se sjetih da smo turisticko mjesto i da zivimo od turista!
   Prave guzvu takvi kao ti – u srcu, osjecajuci tjeskobu prema strancima ili drugacijima ili vanrednom, promjenjenom stanju u saobracaju. I oni koji treba da se potrude da regulisu saobracaj ili ucine sve sto treba da tih guzvi ne bude. Kapito?

   10
   1

Ostavite komentar

*

code