Na zahtjev LP: Poslanici zasijedali na bazenu u Kotoru, ubrzo rekonstrukcija

Na zahtjev LP: Poslanici zasijedali na bazenu u Kotoru, ubrzo rekonstrukcija

715
2
Podijeli

bazen kotor 080416Na inicijativu Liberalne partije sjednica skupštinskog Odbora za prosvjetu, nauku, kulturu i sport, održana je danas na bazenu „Nikola Bućin“ u Kotoru. Ovo je prvi put da se ovakva sjednica održava na bazenu ali i u Kotoru.

–      Liberali su ovakvu inicijativu uputili ne bi li snažnije skrenuli pažnju javnosti i poslanika na alarmantno stanje u kojem se nalazi kotorski bazen. Bazen koji je jedan od najtrofejnijih u svijetu i koji je iznjedrio toliko svjetskih, olimpijskih i evropskih šampiona u takvom je stanju da je krajnji trenutak za njegovu rekonstrukciju. U sličnom stanju nalaze se i drugi bazeni u svim crnogorskim gradovima – navodi se u saopštenju.

Picerija i restoran

Na zahtjev Liberalne partije u budžetu je opredijeljeno 800.000 eura za rekonstrukciju ovog bazena ali i izradu projekta za zimski bazen u Tivtu.

Odbor je donio odluku da će se u naredna tri mjeseca ponovo sastati na bazenu u Kotoru, do kada bi trebala da otpočne i rekonstrukcija ovog sportskog objekta.

Sjednici Odbora prisustvovao je i direktor Uprave za mlade i sport Igor Vušurović, predstavnici lokalne uprave ali i klubova Primorac i Kataro iz Kotora.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code