Nagrađeni tivatski jedriličari

Nagrađeni tivatski jedriličari

640
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Članove Jedriličarskog kluba Delfin iz Tivta – njih deset, koji su ujedno i članovi jedriličarske reprezentacije Crne Gore, primila je i nagradila predsjednica opštine Tivat prof. dr Snežana Matijević, povodom uspjeha na nedavno održanom 49. Balkanskom prvenstvu u jedrenju, u Grčkoj.

mladi-jedrilicari-sa-predsjednicom-opstine-tivatIgor Les, Irina Kusovac, Ilija Marković, Igor Nikolić, Nikola Golubović, Tatjana Kusovac, Josipa Čelanović, Stefan Anđelić, Danilo Jončić i Pavle Musić, predvođeni trenerom Ilkom Klakorom, podijelili su utiske sa posljednjeg takmičenja. Na njemu je Igor Les, inače prvak Balkana za 2015. godinu, osvojio srebrnu medalju i tako tivatski sport još jednom doveo u sam vrh Evrope.

Picerija i restoran

– Veoma sam srećna da ste se odazvali mom pozivu i učinili mi čast da vas upoznam i da vam zahvalim na tome što Tivat predstavljate u najboljem mogućem svjetlu, ne samo u Crnoj Gori nego i u Evropi i svijetu. Opština Tivat nastaviće da podržava rad JK Delfin, kao što smo to i do sada činili. Ja vam želim jos bolje rezultate, želim vam što više medalja i dobar vjetar – poručila je predsjednica opštine Snežana Matijević.

Predsjednica je svih deset mladih jedriličara nagradila novčano, ali i prigodnim poklonom – monografijom o tivatskom sportu, autora Slavka Krstovića. Mlade nade tivatskog sporta su pozdravili i potpredsjednici Siniša Kusovac, Ilija Janović i Dejan Maslovar, kao i sekretraka Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja, Darka Ognjanović.

U 2015. godini jedriličari JK Delfin u svim klasama osvojili su ukupno 93 medalja. Igor Les se sprema za Svjetski kup u Kini, na kojem će nastupiti sredinom septembra. JK Delfin biće organizator Otvorenog prvenstva Crne Gore, koje će se održati od 31. oktobra do 2. novembra u Tivtu, dok je u novembru planirana tradicionalna regata povodom Dana Tivta, a u sklopu manifestacije Novembarski dani.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code