Nakon pobjede “Casa Igalo” na međunarodnim igrama City games

Nakon pobjede “Casa Igalo” na međunarodnim igrama City games

3544
2
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Puna utisaka iz Biograda na moru vratila se crnogorska ekipa “Casa Igalo” koja je u jakoj konkurenciji 6 zemalja ubjedljivi pobjednik  međunarodnih ljetnjih igara City games. Momci i djevojke iz Novog su ostavili iza sebe drugoplasiranu ekipu Slovenije sa 11 bodova, odbranili lanjsku titulu i dostojno predstavljali grad i Crnu Goru.casa-city-games-3Ekipe su do medalje pokušale doći preko šest zahtjevnih disciplina: leteći vaterpolo, jadranska bitka, vino, morska alka i veslo. Presudili su bogato iskustvo, sjajna igra te vrhunska kondicija i pripremljenost crnogorske ekipe, koja je uspjela oboriti rekorde u skoro svim disciplinama.

– Jako smo sretni! Od organizacije, preko atmosfere pa do samog rezultata. Prezadovoljni smo svim što smo doživjeli – oduševljen priča kapiten pobjedničke ekipe, Marko Porobić.

Picerija i restoran

casa-city-games-4  Ekipu su činili: Marko Porobić (vaterpolo) kapiten, Baco Bulajić, Igor Porobić (vaterpolo) Emir Šabotić (boks), Nikola Milović (jedrenje), Stefan Vuković (vaterpolo), Božo Fanfani (vaterpolo), Pavle Milošević (vaterpolo), Klaudija Bačević (košarka), Anastasija Vukčević (manekenka), Snežana Spaić (manekenka).

Casa Igalo city games Da su Novljani ostvarili najljepši utisak govori i podatak da je veliki broj domaćih posjetilaca u finalu navijalo upravo za njih. Ostvarena su mnoga poznanstva, prijateljstva. Promovisali su grad i preko flajera, letaka.

Putovanje na takmičenje i boravak našoj ekipi su pomogli: Opština i TO Herceg Novi, hotel Palmon Bay i restoran Al Posto Giusto Igalo.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code