NAKON VIŠE OD GODINU PRORADIO JEDINI SEMAFOR U NOVOM

NAKON VIŠE OD GODINU PRORADIO JEDINI SEMAFOR U NOVOM

154
0
Podijeli

semafor radi 1Grad pod Orjenom ima samo jedan semafor, na magistralnom putu, na Toploj, u blizini Centra bezbjednost i škole, koji je tek danas, nakon više od godinu proradio.
Da se otkloni veći kvar ili nije bilo para, ili djelova.
Popravku je obavila specijalizovana firma iz Bara koja je i ranije održavala semafor. U JP Stambeno komunalno kažu nam da su u kvaru bile rejelne ploče koje ovo preduzeće nije moglo da osposobi.
semafor radi 2No, izgleda da je šminkanje grada, pred praznik Dan oslobođenja, 28. oktobar, već počelo, pa je rješen i ovaj, samo naizgled, mali problem, na koji su građani stalno ukazivali. Jer, raskrsnica na Toploj, bez semafora, koliko je bila rizična ljeti kada su bile velike saobraćajne gužve, toliko je tokom školske godine zbog velikog broja đaka.
Narednih dana biće zasađeno 4.000 sadnica cvijeća, u vrijednosti oko 4.000 eura. Radnci gradskog zelenila biljem će uljepšati više lokacija u centru grada, Igala i na zelenoj površini unutar kružnog toka u Meljinama. U petak su uklonili i stablo bora na Škveru, gdje će biti postavljena bista osnivača grada kraljaTvrtka I Kotromanića.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code