Narednih dana četiri humanitarna koncerta za liječenje Stevana Obradovića

Narednih dana četiri humanitarna koncerta za liječenje Stevana Obradovića

2694
3
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

stevan obradovic 020316Humanitarne akcije za pomoć Novljaninu Stevanu Obradoviću nastavljaju se ovog vikenda, ali i sljedeće sedmice. Stevan se već dva mjeseca nalazi u Austriji, gdje tim ljekara nastoji da ga izliječi od kancera jednjaka i želuca, bolesti koja je uzela maha.
U akcijama, u koje su se osim njegovih prijatelja, uključili brojni Novljani i privrednici, do sada je sakupljeno preko 30 hiljada eura, a da bi Stevan nastavio liječenje, neophodno je obezbijediti još skoro 50 hiljada.
Već sjutra veče, KUD Sloga Đenovići organizuje koncert “SLOGA pleše za Stevana Obradovića”, koji će biti upriličen u Domu kulture u Đenovićima, od 19 h. Cijena ulaznice je 2 eura, a uz članove KUDa, kao gosti nastupiće i učenici OŠ Orjenski bataljon, područnog odjeljenja iz Baošića.
Za nedjelju veče, na istom mjestu, ali od 20 h, najavljen je takođe humanitarni koncert “Pomozimo Stevanu Obradoviću u liječenju”, koji organizuje Mjesna muzika Đenovići. Nastupiće 5 bendova: “Tate” i “Goldtimers r’n’r band” iz Budve, Anto Đuranović iz Tivta, kao i domaći bendovi iz Đenovića: bend “42”, “High voltage” i “Slow horses and fast women”. Cijena ulaznice je 2 eura.
Gradska kafana Herceg Novi organizovaće humanitarno veče, u srijedu 23. marta . Kako su najavili, uz plaćenu ulaznicu u iznosu od 15 eura i večeru, nastupiće novski muzičari, koji učestvuju u akciji.
Cjelokupni iznos od prodatih ulaznica biće uplaćen za liječenje našeg
sugrađanina Stevana Obradovića.
Iste večeri, par metara dalje, u Dvorani Park, održaće se još jedan veliki humanitarni koncert za Stevanovo liječenje. Na koncertu će nastupiti: Dragoljub Đuričić i bubnjari Balkanske lavine, Goran Milojević (Gump Forest), te bokeški gitaristi Dragan Đorđević, Goran Hinić, Zoro Odalović, Slaven Šćepanović, Kristijan Đuranović, Draško Đukić, Igor Bojović, Željko Avramović – Žele, Enver Kikić – Eno, Nikola Ćurčin, grupe: Boka bend i Sinhro, te gosti iznenađenja.
Povodom ovog koncerta u holu dvorane Park u ponedjeljak od 12 h biće upriličena konferencija za medije.

3 Komentari

  1. Ipak smo mi ljudi sa dusom, i srcem! Samo kad bi se politika nekako mogla zaobic, ona je ta koja nas dijeli….. bravo za nas Novljane i sve ostale ljude dobrog srca! A Stevanu brz oporavak, neka je Bog uz njega, neka nam ga čuva!
    0    0

Ostavite komentar

*

code