Nastavak asfaltiranja donjeg puta duž novske rivijere

Nastavak asfaltiranja donjeg puta duž novske rivijere

13
Podijeli

U toku je postavljenje prvog, nosećeg sloja asfalta od Bijele ka Baošićima i Đenovićima. Time radnici i mašine kompanije „Mehanizacija i programat“ AD Nikšić nastavljaju sa asfaltiranjem duž novske rivijere. Prethodno je završnim slojem asfalta presvučena magistrala u Zelenici i dio donjeg puta kroz Bijelu. Ukupna vrijednost planiranih radova iznosi oko 160 hiljada eura.

Ekipe danas rade na završnoj dionici kroz Bijelu, kod Žagera, i prelaze u Baošiće, gdje su obavili pripremne radove, saopštavaju iz lokalne uprave. Cilj je da u narednom, što kraćem periodu saniraju teren i tako poboljšaju stanje puta na rivijeri.

Picerija i restoran

Izvođenje radova svakodnevno prate nadležni u lokalnoj upravi. Teren su i danas obišli potpredsjednik Opštine Dragan Janković i sekretar za komunalne djelatnosti i ekologiju, Ilija Peulić.

Posao asfaltiranja dionica, u čiji trup su postavljene vodovodne i kolektorske cijevi, obavlja kompanija „Mehanizacija i programat“ AD Nikšić, na osnovu ugovora o cesiji koji su sklopili sa izvođačem, firmom „Celtikcioglu“ i Društvom za izgradnju vodovodne i kanalizacione infrastrukture u opštini Herceg Novi.

13 Komentari

  1. A asfaltirali su svaka im cast, bolje bi ja lopatom to napravio. Prije su sahte bile 10 cenata iznad, sad su 10 cenata ispod asfalta. I onda i sad moras izbjegavat sahte, ko da se vozi veleslalom. A u Zeleniku treba gadjat izmedju sahte sa jedne strane i dva kratera na bijelu liniju.

  2. A dje ce ulozit tih 160 hiljada eura , u svoje dzepove ??? Asfaltiraju kao da se rugaju sa nama. A imaju i sa kim i jesmo samo za rugu ..pih

  3. Nije tačno da asfaltiraju kroz Bijelu. Vec krpuckaju asfaltom manje rupe koje su sami napravili. Sve ukupno, nisu prešli 15-ak m2 asfaltom. Sprdnja. Kako ih samo nije sramota da objavljuju ovakve “radove”. Ču, Dragan Jankovic nadgleda. Šta kralju imaš nagledati ?

  4. Koga briga koliko kostaju radovi? Poenta je da sve sto su unistili dovedu u prvobitno stanje,sto je nemoguce s obzirom na profesionalnost izvodjaca. Svakog juna ista prica. Da nece mozda asfaltirati sve od Bijele do Djenovica? Hoce sipak.

    10
    3

Ostavite komentar

*

code