Nastavljena sanacija pristaništa u Žanjicu

Nastavljena sanacija pristaništa u Žanjicu

5
Podijeli

Radovi na pristaništu u Žanjicu odvijaju se planiranom dinamikom, a očekivanja su da će kompletan, vrijedan 35 hiljada eura, biti završen ideće sedmice.

JP Morsko dobro je započelo sanaciju ovog objekta obalne infrastrukture krajem maja, a nakon pripremnih radova koji su podrazumjevali uklanjanje polomljenih betonskih talpi i pjeskarenje oštećenih djelova armirano betonskih greda obaljeno je nanošenje reparaturnog maltera u dva sloja kako bi se noseće grede vratile u prvobitno stanje.

Picerija i restoran

Kako saopštavaju iz Morskog dobra, do danas je završeno i postavljanje čeličnih profila u punoj dužini nosećih greda, preko kojih su postavljane nove gazišne talpe izrađene od kvalitetnog drveta.

Nakon završetka ovih radova pristanište će biti infrastrukturno opremljeno zaštitnim odbojnicima.
Vrijednot ove investicije iznosi oko 35.000 €.

Po završetku sanacije pristaništa u Žanjicu, JP Morsko dobro pristupiće sanaciji mjesnog mula Bazdanj na obali Đuaševića u Tivtu.

5 Komentari

  1. Nemaju ti veze celicni sarafi i onako ce ih iscupati …donje vrijeme … tako da nema veze sto nisu upusteni … budvani nam renoviraju mulo a niksicani ce da nam naplacuju pristajanje … mislim da je to jos jedan plus za opstinu …

    12
    2
  2. Za ovo neko treba da ide u zatvor.Nisu upustili matice na pasajice.Neko ce se nagrditi,a jos su stavili pasajice- šarafe od obicnog gvozdja-katatrofaaaaa.

    11
    1

Ostavite komentar

*

code