NATAŠA AĆIMOVIĆ: NE OSJEĆAM STRAH OD ODGOVORNOSTI I OBAVEZA

NATAŠA AĆIMOVIĆ: NE OSJEĆAM STRAH OD ODGOVORNOSTI I OBAVEZA

122
0
Podijeli

Nakon izbora za predsjednicu opštine, 32-godišnja Nataša Aćimović je dala i prvu izjavu medijima, koji su se prvo interesovali koji joj je bio motiv da prihvati čelnu i tako odgovornu funkciju:

– Motivisalo me to što želimo da napokon učinimo ovaj grad pravim mjestom za život, kvalitenim gradom. Motivisalo me je i to da sprovedemo program Izbora koji je započet i da u tome istrajemo – kazala je kratko Aćimovićka.
Na pitanje šta će prvo preduzeti u lokalnoj upravi, s obzirom da je nova u javnom i političkom životu i da nije imala iskustva, za većinu je nepoznata ličnost, nova predsjednica je odgovorila:
– Sada ćemo se svi upoznati. Ono što je prioritet jeste interno sistematizacija unutar opštine, a eksterno Herceg Novi-evropska prijestonica kulture.
Na zamjerke opozicije da nema dovoljno iskustva na rukovodećim mjestima, da neće uspjeti da vodi tim od 300 ljudi i na pitanje novinara da li se plaši, nova predsjednica je kazala:
– Ne plašim se. Imaću tim stručnih ljudi. Tu smo da radimo zajedno. Imam radnog iskustva (DD Max, Alternativa medica i A.M Montenegro) i odlične organizatorske sposobnosti. Sigurna sam u sebe i u tim koji ću formirati – poručila je Aćimovićka, dodajući da do sada nije pripadala nekoj političkoj opciji, ali da je bila uključena u predizbornu kampanju Izbora.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code