Nataša Aćimović sa saradnicama u zvaničnoj posjeti Bolonji

Nataša Aćimović sa saradnicama u zvaničnoj posjeti Bolonji

1918
10
Podijeli

images_slike_dogadjaji_2015_politika_novembar_natasa_acimovic_2Predsjednica Opštine Herceg Novi, Nataša Aćimović prisustvovaće otvaranju transnacionalnog Jadransko jonskog programa saradnje, koji se održava 9. i 10. decembra u Bolonji. U delegaciji Novog biće i savjetnica za kulturu i turizam Nataše Martić i šefica Kancelarije za međunarodnu saradnju, Branka Mračević.
Cilj jadransko-jonskog programa transnacionalne saradnje za period 2014-2020. godine je podrška projektima koji jačaju ekonomsku, socijalnu i teritorijalnu koheziju u regionu.
Tokom boravka u Italiji, delegacija Opštine Herceg Novi sastaće se sa zvaničnicima opštine Bolonja, koja je je 2000. godine bila nosilac titule Evropska prijestonica kulture. Susret je ugovoren posredstvom Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija i Ambasade Crne Gore u Rimu. Na sastanku će biti predstavljena kandidatura Herceg Novog za Evropsku prijestonicu kulture 2021. godine.

10 Komentari

  1. Kad nisi upucen ne komentarisi. Mracevicka je najskolovanija u toj zgradi opstine. Samo ne znam sta ce joj ove dvije da figuraju samo
    0    0
  2. Savjetnica za turizam i kulturu to je sama sebe imenovala.Ko je ona i sta glumi. Koliko ima godina i sta je zavrsila nide veze sa turizmom ni sa kulturom.
    0    0

Ostavite komentar

*

code