Nataša Radović među 12 najboljih U20 reprezentacije

Nataša Radović među 12 najboljih U20 reprezentacije

2246
5
Podijeli

natasa radovic 8Košarkašica ŽKK “Primorje”, Nataša Radović, našla se na Evropskom prvenstvu U20 među 12 najboljih. Tako je ova petnaestogodišnjakinja, nakon seniorske i kadetske reprezentacije uvrštena i u mladu reprezentaciju U20. Prava je rijetkost da neko sa  toliko godina bude istovremeno član tri reprezentativne selekcije Crne Gore.

Nataša ima puno reprezentativnih obaveza, ali  rado nalazi vremena da čita i kaže nešto i za portal Radija Jadran:

Picerija i restoran

– Velika mi je čast što sam članica tri reprezentativne selekcije, ujedno to je ogledalo mog rada i truda na treninzima kao podrška saigračica i stručnog štaba. Trenutno sam sa mladom reprezentacijom,  sa kojom sam odradila pripreme i uspjela da izborim mjesto u timu. Nadam se da iz utakmice u utakmicu pokazujemo kvalitet koji posjedujemo i da gledaocima pružamo dobru igru. Naravno, svi uspjesi su ogledalo rada i posvećenosti kluba prema budućim generacijama koje dolaze – kaže nam Radović.

Osim sa reprezentacijom i svojim Primorjem  ove godine ona je ostvarila izuzetan uspjeh osvojivši dva zlata i dva srebra.

–  Još nas očekuje finale Jadranske lige, a to će biti nakon mog povratka sa evropskog prvenstva – kaže neumorna Nataša, kojoj očigledno predstoji bogata i uspješna sportska karijera.

5 Komentari

  1. Uspjeh žkk”Primorja” je za pohvalu, da u ovako malom, a velikom gradu postoji Klub sa ovako dobrim igračicama. Čestitke Opštini Herceg Novi i Primorju!
    0    0

Ostavite komentar

*

code