Nataša Radović u seniorskoj košarkaškoj reprezentaciji Crne Gore

Nataša Radović u seniorskoj košarkaškoj reprezentaciji Crne Gore

1958
9
Podijeli

natasa radovic 2Na okupljanju seniorske reprezentacije Crne Gore 2. maja, za turnir “Četiri nacije” u Kini, među putnicima biće i najbolja igračica hercegnovskog ŽKK Primorje, šesnaestogodišnja, Nataša Radović.
“Ovaj poziv je stigao kao priznanje za rad i kvalitet, te plasmane u svim selekcijama Primorki. Uz ovogodišnje uspjehe u svim našim selekcijama, a ima ih 6, ovo je još jedan dokaz da se radilo dobro i predano, naravno, ni uspjesi nijesu izostali” – ocijenila je direktorica Primorja, Željka Ratković.
Prvim učešćem u seniorskoj reprezentaciji Crne Gore za očekivati je da Nataša Radović nastavi sa dobrim igrama, kao što ih je pružala u dresu kadetske reprezentacije Crne Gore kao kapiten.

9 Komentari

 1. Svaka čast Nataša, vjerujem da je ovo potajna želja svakog sportiste, ” sada si vjerovatno dobila krila, ali najvažnije je da ne gubiš tlo pod nogama”, zahvaljujući svom radu i trudu ti se pružila ovako velika šansa, na tebi je da je iskoristiš pametno i na pravi način …
  0  0
 2. Čestitke gradu što ovakvo dijete raste tu i što podržavaju žkk”Primorje”, Natašu je divno gledati kako igra i ponositi se njome, a koliko pratim žkk”Primorje” i koliko idem na njihove utakmice vidio sam jos talentovane djece, koja, ako budu redovno trenirala, poći će Natašinim stopama. Nikada nisam vidio da jedan amaterski klub funkcioniše kao da je profi. Ovakvu upravu bi trebao imati svaki Klub, oni su za nagradu
  0  0
 3. Svaka čast, čestitke Nataši, tom divnom, upornom i vrijednom djetetu! A svaka čast i treneru i Upravi kluba, jer da oni ne rade dobro, ne bi ni Nataša imala ovakav uspjeh. Bilo je i druge uapjesne djece koja nisu imala ovako dobro organizovan klub.
  0  0
 4. Bravo za Natasu i ZKK Primorje , sve cestitke ljudima u klubu ne sjecam se da je Herceg Novi imao seniorskog reprezentativca u kosarci a da je igrao u Primorju ,od samostalnosti .Svaka Cast.
  0  0
 5. ovo je pravi uspjeh hercegnovskog sporta ,sa 15 god. u seniorsku reprezentaciju je fenomenalan uspjeh za klub ,grad i samu Natasu koja je sve postigla upornim radom.Sve cestitke i nadam se uspjesnoj i dugoj seniorskoj reorezentativnoj karijeri.
  p.s. zbog ovakvih vijesti nam trebaju saopštenja iz kluba,inaravno ona je samo slucajno u Primorju i slucajno u reprezentaciji i slucajno prvi strelac seniorske lige,kadetske ,juniorske mnogo slucajnosti zar ne????
  0  0

Ostavite komentar

*

code