NATO Info dan u Herceg Novom

NATO Info dan u Herceg Novom

1237
9
Podijeli

images_slike_dogadjaji_2015_razno_septembar_nato_mneOpština Herceg Novi i Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO-u, u saradnji sa NVO Centar za razvoj evroatlanske misli i Ambasadom Republike Slovačke u Crnoj Gori, organizuju sjutra, 17. juna Info dan o evroatlanskim integracijama.

Program će početi u 10 sati na ,,Trgu Nikole Đurkovića’’ gdje će aktivisti NVO Centar za razvoj evroatlanske misli u direktnom razgovoru informisati građane o evroatlanskim integracijama Crne Gore i dijeltii informativni materijal o NATO-u.

Picerija i restoran

NATO Info dan se nastavlja u Fakultetu za primjenjenu fizioterapiju, gdje će studentima predavanje održati predstavnik Ministarstva odbrane, potpukovnik Željko Radulović, komandant kontigenta u Avganistanu, ambasador Republike Slovačke u Crnoj Gori, Roman Hlobenj  i nacionalni koordinator za NATO ambasador Vesko Garčević.

Oni će potom, sa predsjednicom Opštine Herceg Novi, Natašom Aćimović od 13 časova, učestvovati na okruglom stolu „NATO – siguran garant stabilnosti Crne Gore”, koji će se održati u sali Skupštine opštine.

9 Komentari

 1. Može se pokušati,ali se ne može lijepo sa nekima,a drugima ne treba ni objašnjavati.Vrlo mali broj i obrazovanih ljudi zna osnove atomske fizike,većina oružje ima doma pod krevet,ali zato misle da sve znaju.Naš mali mozak je prepun informacija koje emituju bezgranični strah.Žene uz kafu manipulišu svojim drugaricama,muškarci u kafanama šire moć i silno znanje,đeca na mrežama reklamiraju mišljena svojih roditelja…..političari nas prate u stopu….Uskoro bacam telefon u more,televizor takođe ako me niko ne vidi,jer otpad još ne znam kako da odvojim,a možda sve prodam ciganima,jer oni znaju đe će s time.
  0  0
 2. Simo,ne umišljaj i ne širi predrasude u ovaj neupućeni i neobrazovani mali svijet,molim te.Dalo bi se o tome polemisati,ali istina bi bila uvrijedljiva i previse gruba za obične ljude.Zato se mora prećutati mnogo istine.Ne sabiraj babe i žabe.
  0  0
 3. Трагови вам смрде нечовјештвом и уранијумом.
  Никад заборавити, никад опростити.
  0  0
 4. ILUZIONISTA– Svaka čast, zahvaljujući NATO bombama se danas skupljaju pare za bolesnu NAŠU dijecu i NAŠE sugrađane koji su oboljeli od zbog osiromašenog uranijuma. Hvala za NATO ali NE HVALA
  0  0
 5. Imaju li odobrenje za okupljanje na javnim povsinama,tj. trgovima?Ako imaju,ko im je izdao,ako nemaju,neka komunalna policija reaguje.Molim odgovor.
  0  0

Ostavite komentar

*

code