NATO Info dan u Herceg Novom

NATO Info dan u Herceg Novom

1270
9
Podijeli

images_slike_dogadjaji_2015_razno_septembar_nato_mneOpština Herceg Novi i Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO-u, u saradnji sa NVO Centar za razvoj evroatlanske misli i Ambasadom Republike Slovačke u Crnoj Gori, organizuju sjutra, 17. juna Info dan o evroatlanskim integracijama.

Program će početi u 10 sati na ,,Trgu Nikole Đurkovića’’ gdje će aktivisti NVO Centar za razvoj evroatlanske misli u direktnom razgovoru informisati građane o evroatlanskim integracijama Crne Gore i dijeltii informativni materijal o NATO-u.

Picerija i restoran

NATO Info dan se nastavlja u Fakultetu za primjenjenu fizioterapiju, gdje će studentima predavanje održati predstavnik Ministarstva odbrane, potpukovnik Željko Radulović, komandant kontigenta u Avganistanu, ambasador Republike Slovačke u Crnoj Gori, Roman Hlobenj  i nacionalni koordinator za NATO ambasador Vesko Garčević.

Oni će potom, sa predsjednicom Opštine Herceg Novi, Natašom Aćimović od 13 časova, učestvovati na okruglom stolu „NATO – siguran garant stabilnosti Crne Gore”, koji će se održati u sali Skupštine opštine.

9 Komentari

  1. Može se pokušati,ali se ne može lijepo sa nekima,a drugima ne treba ni objašnjavati.Vrlo mali broj i obrazovanih ljudi zna osnove atomske fizike,većina oružje ima doma pod krevet,ali zato misle da sve znaju.Naš mali mozak je prepun informacija koje emituju bezgranični strah.Žene uz kafu manipulišu svojim drugaricama,muškarci u kafanama šire moć i silno znanje,đeca na mrežama reklamiraju mišljena svojih roditelja…..političari nas prate u stopu….Uskoro bacam telefon u more,televizor takođe ako me niko ne vidi,jer otpad još ne znam kako da odvojim,a možda sve prodam ciganima,jer oni znaju đe će s time.

  2. Simo,ne umišljaj i ne širi predrasude u ovaj neupućeni i neobrazovani mali svijet,molim te.Dalo bi se o tome polemisati,ali istina bi bila uvrijedljiva i previse gruba za obične ljude.Zato se mora prećutati mnogo istine.Ne sabiraj babe i žabe.

  3. Трагови вам смрде нечовјештвом и уранијумом.
    Никад заборавити, никад опростити.

  4. ILUZIONISTA– Svaka čast, zahvaljujući NATO bombama se danas skupljaju pare za bolesnu NAŠU dijecu i NAŠE sugrađane koji su oboljeli od zbog osiromašenog uranijuma. Hvala za NATO ali NE HVALA

  5. Imaju li odobrenje za okupljanje na javnim povsinama,tj. trgovima?Ako imaju,ko im je izdao,ako nemaju,neka komunalna policija reaguje.Molim odgovor.

Ostavite komentar

*

code