Naučite besplatno osnove italijanskog jezika

Naučite besplatno osnove italijanskog jezika

2323
7
Podijeli

parla italianoSaradnja Opštine Herceg Novi i Zajednice Italijana u Crnoj Gori rezultirala je organizacijom besplatnog kursa italijanskog jezika (nivo A1) za sada sa ukupno 17 zainteresovanih polaznika.

Zajednica Italijana već duži niz godina uspješno organizuje besplatne kurseve italijanskog jezika širom Crne Gore, a ovo je prvi put da takvu vrstu privilegije imaju i zainteresovani građani Herceg Novog.

Picerija i restoran

Časovi će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom, od 18 do 19:30 sati. Prvi dvočas počinje već u ponedjeljak, 21. marta, u maloj sali Opštine Herceg Novi.
Kurs će trajati ukupno 50 sati i svi polaznici će po završetku dobiti diplomu kojom se potvrđuje usvojeni nivo poznavanja italijanskog jezika.

Zainteresovani mogu da se prijave pozivom na broj telefona Zajednice Italijana u Crnoj Gori: 032 325 292, svakog radnog dana od 9 do 13 sati, ili na broj Kancelarije za međunarodnu saradnju Opštine Herceg Novi : 031 321 052 (lokal 308), radnim danima od 7 do 15 sati.

7 Komentari

  1. Ova vijest je izasla juce oko podne, a danas kad sam zvao, oko 9 ipo, vec je bio popunjen kapacitet. Sto znaci da je za 17 kandidata vec unaprijed bilo sredjeno da upadnu na ovaj kurs. Onda ne vidim razlog zasto su se ostavljali kontakt telefoni i mogucnosti za prijavu!
    0    0

Ostavite komentar

*

code