Naučite da glumite kao profesionalni glumac

Naučite da glumite kao profesionalni glumac

3
Podijeli
Škola glume “Maska”, koju vodi hercegnovski glumac Goran Slavić, počela je sa radom kad i školska godina. Nastava je organizovana u OŠ “Dašo Pavičić”, a časovi su subotom od 15 i nedjeljom do 16:30 časova.
Zbog velikog interesovanja škola će uskoro otvoriti i odjeljenje u Bijeloj u OŠ “Orjenski bataljon”. Upis se obavlja srijedom u 18:30 časova.
Kako je Slavić kazao za Radio Jadran, škola glume “Maska” je osnovana kako bi pružila edukaciju u oblasti dramskih umjetnosti – glume, filmske i pozorišne režije za djecu i mlade  Herceg Novog.
– Na tradiciji školskog pozorišta, zarad kulturno-umjetničkog obrazovanja, već pet godina uspješno radimo sa preko 90-oro djece i mladih. Naš program škole glume zasnovan je na principima rada Akademije umjetnosti i prilagođen djeci predškolskog, osnovnoškolskog i srednješkolskog uzrasta – objašnjava Slavić.
Ideja je da škola kroz kulturno-umjetničko obrazovanje djece i mladih doprinese vaspitanju i društveno odgovornom usmjerenju. Kroz upoznavanje i praktikovanje tehnika glumačkog zanata, kreativne radionice kod polaznika podstiču razvoj stvaralačkih sposobnosti, opažanja, razmišljanja i slobodnog izražavanja, sposobnosti za samokontrolu, dosjetljivost,  imaginativnost, oslobađanje u prostoru, koordinaciju pokreta, stvaranje kritične i samokritične ličnosti i slično.
Informacije se  mogu dobiti na broj telefona 069/614-685.

3 Komentari

  1. Svaka cast Slavicu ali ne znam kako on moze nekog nauciti da bude profesionalni glumac kad ni on sam nije to.Zadnja uloga gdje se istakao bila mu je u Malom Princu kad je bio mali.

    4
    4

Ostavite komentar

*

code