Nebojša Bogavac: Košarka u Herceg Novom i KK Primorje 1945 imaju svijetlu...

Nebojša Bogavac: Košarka u Herceg Novom i KK Primorje 1945 imaju svijetlu budućnost

1296
1
Podijeli

nebojsa bogavac kk primorje 1945Selektor juniorske reprezentacije Crne Gore Nebojša Bogavac zadovoljan je razvojem košarke u Herceg Novom, posebno radom u KK Primorje 1945. On je posjetio taj klub i upoznao se sa njegovim planom i programom, a onda je i posmatrao potencijalne kandidate za juniorsku reprezentaciju:
– Imao sam priliku da porazgovaram sa predsjednikom kluba, Jasminkom Lazovićem i trenerom Slobodanom Savovićem, koji su mi predstavili plan i program i nacin rada KK Primorje 1945. Raduje me činjenica da se posebna pažnja poklanja radu sa mladim igračima, kojima je data šansa u seniorskoj ekipi. To je po meni veoma značajna stvar za dalje razvijanje košarke na ovim prostorima – istakao je Bogavac.
On je podsjetio da je u Herceg Novom uvijek bilo talentovanih košarkaša:
– Ovo je grad koji je dao dva NBA igrača, Predraga Savovića i Aleksandra Radojevića i time uvijek bio interesantan za nas trenere. Pratim sve utakmice i potencijalne kandidate za reprezentaciju, što kroz utakmice što kroz obilazak klubova. KK Primorje 1945 sa ovim načinom rada sigurno da ima svijetlu budućnost – vjeruje selektor Bogavac.

1 komentar

  1. Pratim Primorje i zaista imaju odličnu juniorsku ekipu, samo je šteta što nemaju pionire i mlađe pionire, trebali bi poraditi na mladjim kategorijama.
    0    0

Ostavite komentar

*

code