NEĆE RADITI CALL CENTAR, ALI ĆE DEŽURNI KOMUNALNI POLICAJCI BITI STALNO DOSTUPNI

NEĆE RADITI CALL CENTAR, ALI ĆE DEŽURNI KOMUNALNI POLICAJCI BITI STALNO DOSTUPNI

219
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Od sljedećeg vikenda Kol centar komunalne policije u Herceg Novom neće raditi.

Kako je kazao zamijenik načelnika Komunalne policije Borko Setenčić, spisak sa dežurnim inspektorima biće u portirnici Opštine.
Građani će pozivom na centralu Opštine, broj 321-052, dobiti informaciju koji je inspektor dežuran i njegov telefonski broj, ako se radi o hitnoj intervenciji.
Komunalna policija će subotom i nedjeljom raditi po smjenama. U dnevnoj smjeni će raditi jedan inspektor, a tokom noći dva. Riječ je o ustaljenoj praksi nakon završetka sezone.
I rad komunalne policije radnim danom je organizovan po smjenama. U jutarnjoj su dva komunalna inpektora – jedan za komunalni red, a drugi za komunalni red i saobraćaj po potrebi.
U poslijepodnevnoj smjeni od 15 do 23 časa, je inspektor za komunalni red, a od 16 do 24 časa komunalni inspektor za saobraćaj. U noćnoj smjeni, od 20 do 04, su angažovana dva komunalna inspektora. Novina je što su od nedavno tri komunalna policajca svakodnevno od 9 do 17 sati na gradilištima kanalizacionog kolektora.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code