Nema bombe u Baošićima, ali eksplodirala priča

Nema bombe u Baošićima, ali eksplodirala priča

6551
9
Podijeli

baosici magistralaSinoć oko 23 h u Baošićima je odjeknula eksplozija sa parkiranog automobila u blizini igrališta. Niko nije stradao, ali proširila se munjevito priča da je podmetnuta bomba vlasnici automobila, majci nekog momka koji je u silnim dugovima.

Policija je odmah obavila uviđaj. Kako Radio Jadran nezvanično saznaje, nema ni govora o podmentnutoj bombi. Riječ je o sitnim oštećenjima na bočnom staklu i haubi, koja mogu biti izazvana i petardom. To će ispitati forenzičari i izvještaj iz Podgorice se očekuje.

Picerija i restoran

Policija ispituje i mogući uzrok ovakvog oštećenja auta, čiji vlasnici, inače, nijesu sada u Hreceg Novom.

9 Komentari

 1. Kao da ste jedva docekali da se nesto desi samo da imate o cemu da pricate.(SEOCKA POSLA)!!! svi znaju sto se radi u komsiluk a niko ne zna sta se u njegovo dvoriste kuva.
  0  0
 2. “…….Policija je odmah obavila uviđaj. Kako Radio Jadran nezvanično saznaje, nema ni govora o podmentnutoj bombi. Riječ je o sitnim oštećenjima na bočnom staklu i haubi, koja mogu biti izazvana i petardom……..” ______ Da, baš je u pitanju bila petarda koja je digla na noge pola mjesta!!! Pa ko ovdje koga zaj…ava???
  0  0
 3. Da ste bili tu u trenutku kada je to puklo imali biste drugačije mišljenje Policija je rekla da je upitanju neka explozivna naprava nije se sigorno zbog petarde diglo pola Baošića na noge.
  0  0

Ostavite komentar

*

code