NEMA POVLAŠĆENIH: KAZNA OD 500 EURA NOVSKOJ “ČISTOĆI” ZBOG NEČISTOĆE

NEMA POVLAŠĆENIH: KAZNA OD 500 EURA NOVSKOJ “ČISTOĆI” ZBOG NEČISTOĆE

158
0
Podijeli

U lokalnoj vlasti u Herceg Novom, preko koordinacionih timova i javnih preduzeća nastoje da u svakom momentu reaguju ukoliko se pojavi bilo kakav problem koji ugrožava turističku sezonu.

Da u tome ne štede ni sami sebe, tačnije sopstvena javna preduzeća, koja ne obavljaju dobro svoj posao, potvrdio nam je predsjendik opštine, Dragan Janković, koji je danas naložio kaznu od 500 eura za gradsku “Čistoću” i njenog direktora 50 eura.
– Prije 15 dana upozorio sam direktora “Čistoće”, Borivoja Bonića da hitno sanira oštećene kamione koji odvoze smeće. Neki od njih zagađuju sve kuda prođu, otpadne i ustajale vode cure cijelim putem kuda kamioni prolaze. Na ovim vrućinama, još i nesnosan smrad za sve nas i naše goste nema nikakvog opravdanja i šteti svima, stvarajući ružnu sliku o nama kao domaćinima. Kako Bonić nije reagovao dao sam nalog komunalnoj policiji da kazni preduzeće sa 500 eura, a odgvorno lice sa 50 eura – kaže nam predsjendik opštine Herceg Novi, Dragan Janković.
On je kategoričan da ni ubuduće neće biti povlašćenih ukoliko na bilo koji način ugrožavaju turističke tokove i životnu sredinu. Komunalna policija kažnjavaće ako treba i druga javna preduzeća, jednako kao i privatne komapnije i pojedince, ukoliko ne poštuju propise o komunalnom redu i ne obavljaju svoj posao kako treba.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code