Nema više parkiranja kod “Galeba” u Igalu

Nema više parkiranja kod “Galeba” u Igalu

2403
13
Podijeli

uklonjena parking mjesta baron 161215Po nalogu Sekretarijata za prostorno planiranje, izgradnju, komunalne djelatnosti i zaštitu životne sredine, radnici Komunalno-stambenog preduzeća jutros su uklonili deset parking mjesta kod “Galeba” u Igalu.
Postavljanjem prepreka pješacima je omogućen nesmetan prolaz u tom dijelu ulice.
Kako je kazao direktor preduzeća “Parking servis” Batrić Kontić, još ranije je uočeno da na potezu od “Galeba” do autobuskog stajališta, sa obje strane ulice, po pet parking mjesta pravi smetnju pješacima. Zato je po nalogu Sekretarijata stanje korigovano u korist pješaka.

13 Komentari

 1. jos kad bi ispod petlje u Igalu postavili lezeceg policajca u ulici 5 cg brigade gdje svake godine vozaci luduju a pjesaci bjeze po trotarima nadlezni bi uocavali probleme.
  0  0
 2. Kako je narod sebican i nerazuman! Nije tacno da sa lijeve strane puta, prema agenciji Jadran nije parkirano! Naravno da jeste i sad je tih nekoliko parking mjesta izbrisano i neka je, a sa desne strane ce ici nesmetano pjesaci, koji su vazda isli po sred puta, a narocito djeca.
  0  0
 3. Molim nadlezne iz komunalne policije da objasne kako da znamo koji koji trotoar je za pjesake a koji za parkiranje automobila. Ovo pitam posto na nekim trotoarima kaznjavate a na nekim ne???
  0  0
 4. Код Галеба никад нико није паркирао ауто, ође ђе су они поставили ове баријере. 20 туда пролазим по неколико пута дневно и никад нисам видио паркирано ауто. Преко пута, да, код контејнера и улицом поред, али овуда, никад
  0  0
 5. Kuda pješaci nijesu ugroženi? Kuda vam idu invalidi i majke sakolicima i ako negdje ima trotora od pola metra. Ulica na Savini do ,,čistoće” i od ,, čistoće” do skretanja kroz groblje kuda idu pješaci bilo kojih fizičkih smetnji ili bez njih.? Mogu samo pod auto pošto je malo savjesnih pješaka. Bolje bi bilo da se ,, stručnjaci ” od saobraćaja malo provozaju pa neka vide propuste , jer iz kancelarije ne vide.Nemojte samo uzeti ,, stručnjake” koji su napravili petlju na Dubravu preko puta cvjećare na izlazak i ulazak iz naselja kod praone. To ko je radio bolje da nikad ništa ne radi . Zatvoren je izlaz koji je bio bolji, sada je nemoguće ući iz dva smjera i isto tako izaći . Pravi kolaps svaki dan , ima li iko to da riješi? Dokažite rešenje.!
  0  0
 6. A sta je sa 10. hercegovackom od nadvoznjaka do pijace-strasno sta se dogadja,treba ukinuti parking i saobracaj izuzev za dostavna vozila,bezobrazluk ,pjesaci su ugrozeni na tom potezu.
  0  0
 7. Meni nije jasno sta se desava sa ovim parkingom kod plave zgrade na autobusku jedan dan iscrtan parking sjutra ga nema dignuta garaza ostala naplatna kucica stvarno uzas a ovi prije vam ostavili pola miliona viska.
  0  0

Ostavite komentar

*

code