Neobična predavanja o Teslinom nasljeđu i vizijama

Neobična predavanja o Teslinom nasljeđu i vizijama

2056
0
Podijeli

nikola teslaU prostorijama Gradske kafane u Herceg Novom, 9. novembra, u srijedu, biće održana dva predavanja, u organizaciji međunarodnog Centra za istraživanje nasljeđa Nikole Tesle Beograd – Moskva – Novosibirsk.

Predavanja će prirediti profesor Centra Spasoje Vlajić i magistarka Milka Kresoja. Teme su: „Moć je u mislima, ulazak u svijest – ključ za podsvijest“ ( S. Vlajić ),  o Teslinom tornju, kao najvećem pronalasku svih vremena i njegovom značaju za budućnost, kao i o Teslinim vizijama buduće civilizacije, o kojima će govoriti mr Kresoja.

Picerija i restoran

„Biće pokazani malo poznati detalji iz Teslinog rada, a naglasak će biti na tome da se planetarna suština Teslinog nasljeđa nalazi ne samo u njegovih stotine patenata  (tačan broj im se još ne zna) već u Teslinom shvatanju mjesta čovjeka u civilizaciji i snage njegove misli“, najavili su iz Centra.

Biće riječi o nedavno izvedenom eksperimentu prenosa misli na daljinu iz Novosibirska u Beograd, po tehnologiji Tesle. U eksperimentu u Beogradu je učestvovalo preko 500 ljudi.

Početak predavanja zakazan je za 18 h.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code