Nestala Viljana Antonić iz Herceg Novog, raspisana potraga

Nestala Viljana Antonić iz Herceg Novog, raspisana potraga

8
Podijeli

Već 12 dana nema ni traga niti glasa od stanovnice Herceg Novog, Viljane Antonić, čiji je nadimak Vila. To, uz molbu da pomognemo objavljujući njen nestanak, tvrdi njena komšinica, Biserka Petrović.

– Obaviještena je i policija i granični prelazi, ali do danas niko ništa ne zna. Hvala na svakoj pomoći koju možete pružiti u vezi ovog slučaja – poruka je Biserke Petrović.

Picerija i restoran

U Centru bezbjednosti Herceg Novi, potvrdili su nam da su komšije prijavile nestanak 65-ogodišnje Vilajne Antonić 3. januara. Raspisana je objava za njom.

Kako saznajemo, komšije su posljednji put vidjeli Viljanu 25.decembra prošle godine, na Dubravi. Imala je ranac na leđima crno-bijele boje. Nakon smrti muža, živjela je u stanu u Ulici Orjenskog bataljona 26. Nema nikoga od rodbine u Herceg Novom, bila je nepovjerljiva, ćutljiva i nije bila komunikativna. Znala je i ranije da pođe na par dana, a da se nikome ne javi.
Niko nije imao ključeve njenog stana. Jedan brat joj živi u Bosni, drugi u Njemačkoj, a treći u Americi i izgleda da ni sa njima nije imala redovne kontakte.

Nijesu pronađeni u stanu dokumenti Antonićke i ništa ne ukazuje da joj se nešto desilo. Policija provjerava sve što može da bi joj ušla u trag i sumnja da je možda za praznike negdje otputovala.
Viljana Antonić-Vila, od oca Manojla, rođena je 18.04.1953.godine u Visokom, u BIH, nastanjena u Herceg Novom, u Orjenskom bataljonu 26. Ukoliko bilo što znate o njoj, javite hercegnovskoj policiji.

8 Komentari

 1. Pronadjena Vila, hvala dragom Bogu ziva. Nalazi se u bolnici u Risnu, jer je prilikom setnje pala i povrijedila se. A posebna zahvalnost policiji “koja je provjerila sve bolnice i granicne prelaze” a i samoj bolnici koja je nespsobna da prijavi boravak i pritom ne obavjesti policiju ukoliko su isti provjeravali da li se trazena osoba nalazi kod njih. Ipak, hvala Bogu bar se ova potraga zavrsila sa srecnim ishodom.

 2. Pre svega, ja nisam njena komsinica vec dugogodisnja prijateljica .Ponavljam u vezi Vile da je vrlo komunikativna sa svojim bliskim prijateljima a naravno i sa svojom familijom.Verujte kome zelite, niko nije ovde da uverava bilo koga .Jedna stvar je sigurna a to je da nje nema i da je nestala a nikada ni na jedan put nije otisla da nije javljala svojoj familiji i bliskim prijateljima.Ne bih ja samo tako objavila ovo javno da je ne poznajem dovoljno.Daj dragi Boze samo da se vrati ziva i zdrava, a kad to uradi,ja cu se isto tako javno svima izviniti.Hvala

  22
 3. Cekajte, pa vreme je praznika, mozda je otputovala. Sto bi se javila komsijama da ide bilo gdje? Zamislite, otputujete nedje, a policija vam obije i pretrese stan jer je komsinica prijavila nestanak…

  7
  9
  • Otputovala bez garderobe,novcanika,telefona,pasosa ? Nikome ni reci( a vrlo bliska sa svojom familijom), sem osobe kojoj je rekla da ide u setnju ? Cela zgrada je prijavila njen nestanak a ne samo jedna komsinica.

   13
   1
 4. Vila je bila vrlo komunikativna,vesele naravi,i redovno bila u kontaktu sa svojom familijom i prijateljima, iz tog razloga i jeste cudan ovaj njen nestanak i vrlo zabrinjavajuci.

  39
  2

Ostavite komentar

*

code