NESTAO IGALJANIN MILOSAV MIŠO ULJAREVIĆ

NESTAO IGALJANIN MILOSAV MIŠO ULJAREVIĆ

87
0
Podijeli

U Igalu je 5. maja nestao 56-ogodišnji Milosav Mišo Uljarević.

Posljednji put je viđen u blizini kafane „Hercegovina” u Igalu, kada je razgovarao sa prijateljem, sa kojim je nešto prije toga proveo određeno vrijeme.
Po riječima njegovog sina Srđana, oko 22 časa toga dana Miloš je došao do stana, a nakon toga mu se gubi svaki trag.
– On i njegov prijatelj su negdje zajedno gledali utakmicu, nakon čega su se razišli, da bi se ponovo sreli kada je moj otac otišao do obližnje prodavnice – priča nam Srđan Uljarević.
Njegov otac se nakon toga vratio ponovo kući, ostavio je telefon, nešto para, dokumenta, a on bez toga ne ide nigdje, kaže Srđan. Od tada niko više ništa ne zna o njemu.
Pošto ne živi u Herceg Novom Srđan se sa ocem čuo dan prije nestanka i ništa nije moglo naslućivati da će doći do njegovog nestanka.
– Pričali smo normalno 4. maja, tražio je da vidi i čuje moju i bratovu djecu, bio je sasvim normalno raspoložen, tako da sam iznenađen ovakvim slijedom događaja. Svi smo zatečeni njegovim nestankom jer nije bio depresivan, niti je bilo čime dao naslutiti da će ovako nešto napraviti.
Nije mogao da nam kaže šta je njegov otac imao na sebi kada je nestao jer ga nije vidio. Očekuje da iz Centra bezbjednosti Herceg Novi dobije informacije o svjedočenju onih koji su sa njegovim ocem bili u kontaktu posljednji put.
Nestanak je priojavljen policiji 12.maja i porodica Uljarević moli sve koji nešto znaju ili imaju bilo kakvu informaciju o Milošu Uljareviću da se jave na telefon 068 260 320.
Nestali Miloš Uljarević, bio je zaposlen kao vozač u gradskom prevozu, a u firmi je posljednji put viđen dan prije nestanka.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code