Nikšić postaje Nacionalni centar za vaterpolo i plivanje

Nikšić postaje Nacionalni centar za vaterpolo i plivanje

1140
12
Podijeli
 

Na seminaru plivačkih trenera i instruktora plivanja u Nikšiću predsjednik Stručnog savjeta za plivanje u Vaterpolo i plivačkom savezu Crne Gore, Mladen Klikovac ustvrdio je da će taj grad biti Nacionalni centar za vaterpolo i plivanje.

seminar pvs niksicOn je uvjeren da će rekonstruisani bazen u Nikšiću sigurno zadovoljiti sve svjetske standarde.

-Jako je bitno da treneri imaju objekte i uslove za rad za djecom. Za vrhunske rezultate sigurno je potreban duži period, desetak godina napornog rada. Šampioni se rađaju, ali smo mi treneri dužni da ih nađemo i da im obezbijedimo uslove za rad, rekao je Klikovac.

On je dodao da Nikšić ima izvanredne uslove za pripreme sportista i da će izgradnjom hotela biti interesantan ne samo za pripreme crogorskih, već i sportskih ekipa iz drugih država.

Direktor Sportskog centra Nikšić, Predrag Ivanović, kazao je da bazen u tom gradu neće biti interesantan samo domaćim timovima, već i savezima iz okruženja, što ih sve obavezuje da pruže što  kvalitetnije usluge.

Predavači i učesnici seminara obišli su i radove na zatvorenom bazenu, čije se otvaranje očekuje uskoro. Seminaru plivačkih trenera prisustvovali su i treneri VPK Jadran Carine Sead Adrović, Milica Ćorović i Željka Ivičević.

12 Komentari

  1. Netreba njima Jadran znaju oni kako se to radi pazite vi da klubovi sa primorja ne postanu sekcije novog VPK u Nikšiću, uporedite sadašnje rukovodstvo opštine u Nikšiću i u H. Novom. svi će ovi nasi da se prodaju za šalu eura, Ni mađari nemaju more pa se zna kakva su vaterpolo nacija

  2. Mora da ce izbori brzo. Znaci li to da ce od one rusevine u centru ostati rupa puna vode u kojoj ce se banjati buduci reprezentativci vaterpola? Valjda je to jeftinije od rekonstrukcije tog rugla!

  3. Немам ништа против Никшића нити Никшићана, да ме не схвате погрешно, али стварно не знам чиме је њихов град заслужио да буде Национални центар за ватерполо и пливање. Немају функционалан базен, немају ПВК, немају историју тих спортова. Много би паметније и логичније било да је центар смјештен у Херцег-Новом, Котору или Будви

  4. Dobar je naslov ali da ste ga objavili 1. Aprila. O cemu ovaj covijek prica u Budvi je bazen otvoren 2007 godine pa jos nisu napravili vaterpolistu. Ovaj bazen moze biti objekat za pripremu reprezentativnih selekcija.

  5. Hahahahahhaahahahahahahahhahahahahahahahahahaha rekoh ja VK Plužine, VK Sinjajevina… 🙂 🙂 🙂

Ostavite komentar

*

code