Nikšić postaje Nacionalni centar za vaterpolo i plivanje

Nikšić postaje Nacionalni centar za vaterpolo i plivanje

1362
12
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na seminaru plivačkih trenera i instruktora plivanja u Nikšiću predsjednik Stručnog savjeta za plivanje u Vaterpolo i plivačkom savezu Crne Gore, Mladen Klikovac ustvrdio je da će taj grad biti Nacionalni centar za vaterpolo i plivanje.

seminar pvs niksicOn je uvjeren da će rekonstruisani bazen u Nikšiću sigurno zadovoljiti sve svjetske standarde.

Picerija i restoran

-Jako je bitno da treneri imaju objekte i uslove za rad za djecom. Za vrhunske rezultate sigurno je potreban duži period, desetak godina napornog rada. Šampioni se rađaju, ali smo mi treneri dužni da ih nađemo i da im obezbijedimo uslove za rad, rekao je Klikovac.

On je dodao da Nikšić ima izvanredne uslove za pripreme sportista i da će izgradnjom hotela biti interesantan ne samo za pripreme crogorskih, već i sportskih ekipa iz drugih država.

Direktor Sportskog centra Nikšić, Predrag Ivanović, kazao je da bazen u tom gradu neće biti interesantan samo domaćim timovima, već i savezima iz okruženja, što ih sve obavezuje da pruže što  kvalitetnije usluge.

Predavači i učesnici seminara obišli su i radove na zatvorenom bazenu, čije se otvaranje očekuje uskoro. Seminaru plivačkih trenera prisustvovali su i treneri VPK Jadran Carine Sead Adrović, Milica Ćorović i Željka Ivičević.

12 Komentari

 1. Netreba njima Jadran znaju oni kako se to radi pazite vi da klubovi sa primorja ne postanu sekcije novog VPK u Nikšiću, uporedite sadašnje rukovodstvo opštine u Nikšiću i u H. Novom. svi će ovi nasi da se prodaju za šalu eura, Ni mađari nemaju more pa se zna kakva su vaterpolo nacija
  0  0
 2. Mora da ce izbori brzo. Znaci li to da ce od one rusevine u centru ostati rupa puna vode u kojoj ce se banjati buduci reprezentativci vaterpola? Valjda je to jeftinije od rekonstrukcije tog rugla!
  0  0
 3. Немам ништа против Никшића нити Никшићана, да ме не схвате погрешно, али стварно не знам чиме је њихов град заслужио да буде Национални центар за ватерполо и пливање. Немају функционалан базен, немају ПВК, немају историју тих спортова. Много би паметније и логичније било да је центар смјештен у Херцег-Новом, Котору или Будви
  0  0
 4. Dobar je naslov ali da ste ga objavili 1. Aprila. O cemu ovaj covijek prica u Budvi je bazen otvoren 2007 godine pa jos nisu napravili vaterpolistu. Ovaj bazen moze biti objekat za pripremu reprezentativnih selekcija.
  0  0

Ostavite komentar

*

code