Nina Badrić otvara Praznik mimoze 2018, počela promotivna kampanja

Nina Badrić otvara Praznik mimoze 2018, počela promotivna kampanja

39
Podijeli

Turistička organizacija Herceg Novi krenula je sa promotivnom kampanjom za predstojeći 49. Praznik mimoze, koji će tradicionalno obilježiti početak februara.

Ono što je za sada poznato jeste da će na prvom koncertu goste zabavljati hrvatska i regionalna pop zvijezda Nina Badrić, dok će na prvom velikom maskenbalu nastupiti Tijana Dapčević, inače pobjednica festivala Sunčane skale iz 2002.

Picerija i restoran

Velikom karnevalskom povorkom, od Igala do Trga Nikole Đurkovića, 2. februara , u 19 h, najavljeno je zvanično otvaranje festivala. Šarenu i veselu povorku od Igala do centra grada činiće Gradska muzika, mažoretke, trombonjeri i maske, uz pratnju mještana i gostiju.

– Pripremamo za 22. januar i karavan mimoze, prvi put, poslije nekoliko godina, u organizaciji TO, kada ćemo obići gradove u Srbiji i BIH i promovisati Praznik mimoze. Posvetili smo se i digitalnoj promociji, kao novom vidu kampanje, čemu već kroz video klipove doprinose poznati Novljani – kazao je savjetnik u TO Herceg Novi, Dalibor Vuković.

Do sada su urađena tri kratka promotivna klipa, u kojima istaknuti Novljani pozivaju domaće i furešte da u februaru budu gosti mimozinog grada. Poziv su uputili vaterpolista Andrija Prlainović, aktuelni trener VK Jadran Carine, Vladimir Gojković, kantautor Vlado Georgiev, te bubnjar Dragoljub Đuričić, koji su na kratko udružili snage i na koncertu povodom dočeka Nove godine.
Prema ocijeni TO, turistička godina, s dočekom Nove godine, počela je uspješno. Gosti su zadovoljni lokacijom u Parku Boka, iako je bio hendikep zbog kiše 1. janura i otkazivanja koncerta. Po riječima Vukovića posjeta na 2. januar bila je bolja za 14 %, otvoreni hoteli bili su puni, kao i dio domaće radinosti. Novi je, prema procjenama TO, posjetilo oko 7 hiljada ljudi, mada je broj gostiju drastično, nakon Nove godine, opao.

Posljendji podaci ukazuju da je od ukupnog boja 772, stranih 751, što je pozitivan trend, budući da su Institut Igalo i hotel Park u Bijeloj, trenutno zatvoreni.

U Turističkoj preciziraju da su 53 gosta sada smještena u hotelima, dok privatni smještaj koristi 719 gostiju.

39 Komentari

 1. ZA MASKENBAL TIJANA DAPČEVIĆ JESTE VI NORMALNI VEZE ONA NEMA SA TOM KARNEVALSKOM MUZIKOM VELIKI PROMAŠAJ PORED BOKA BENDA ,EGZODUSA, I TOĆ BENDA IZ KOTTORA KOJI SVIRAJU TU VRSTU MUZIKE FETAĐUNSJE … VAMA JE SVE TUĐE BOLJE OD DOMAĆEG… E BLAGO NAMA KO NAM VODI KULTURU I FEŠTU OD MIMOZE

  23
  19
 2. Doček Nove godine totalni FIJASKO!!!Ne pričajte gluposti .Kad ovo pročitah potpuno mi je jasna ona narodna “čega se pametan stidi b….. se ponosi”
  Praznik Mimoze,Badrićka i Dapčevićka, pa ima li iko mozga u TO.Oni prvo,to je očito,ne znaju kakva je to svečanost ako im je ovo izbor.Tek spot,UŽAS!!!Ma,ko su ti tamo koji rade u TO??????????????

  40
  14
 3. Kazu da su jahting klubu dali nagradu pa ce morat mavi skladiste sa setalista i da ce tamo pjevat.
  Sbe je ovo kvalitet turisticki nema sto nez bravo za turisticku

  14
  13
  • Klipovi su blago rečeno amaterska katastrofa. Da sam na mjesto Gojkovica, Prlainovica i ostalih zabranio bi njihovo emitovanje. Ako mislite sa onim privući goste onda ste presmjesni.

   41
   8
    • TO je dosla na najnize grane od kada je organizovana, to uzgleda mora tako pa ce jednog dana biti bolje. A mi sto luoetamo po ovom portalu nista ne mozemo popraviti oni niti nas vide niti nas cuju niti znaju ko smo i bas ih briga.
     Brzo ce ovu doma, no se bojim da ne didju gori. Jer je tako u nazad sve dolazi gori i giri.
     Mora jednog dana i nas sunce ogrijat.

     9
     4
   • Molim te, nabroj mi 5 pjesama nine badric, da ista valjaju, i da li ti stvarno mislis da ona zna da zabavi narod? Pa nju ni u hrvatskoj ne zovu da nastupa, da nije nas i nove godine na nasim trgovima, ne bi ljeba imali. Mislim na karana, grasa, cetinskog, prljavo kazaliste (nekad valjali), i jos mnogo njih.

    20
    17
 4. http://www.vijesti.me/vijesti/u-tivtu-za-novogodisnje-i-bozicne-praznike-boravilo-skoro-40000-ljudi-970741

  Pitanje za celnike TO i mentora im Miću :
  Je li vas sramota da se hvalite sa 7000 gostiju ? U nekadasnje za “nas” selo od Tivta je bilo 6 puta vise gostiju nego kod nas , a ulozili su nekih 30 000 vise nego mi…Potrositi cca 170 000 € za organizaciju,a zauzvrat dobiti 7000 turista je po meni katastrofa,a ne spektakl…Da vas ne interesuju samo vasi dzepovi, vec 03.01. bi bili u ostavci…

  51
  13
 5. Je li se ovo hvalimo sa 719 gostiju ??? Ko je Dalibor ? Ciji je savjetnik on ? Je li zakljucen konkurs za direktora TO ? Nista mi nije jasno…

  41
  9
 6. Nakon dočeka nove godine koji nas je košta 90.000-100.000 eura (bilo bo dobro da radio Jadran provjeri tacnu cifru i objavi jedan tekst o tom) idemo ka Prazniku Mimoze za HN jako važnom festivalu koji treba da nosi zimsku turističku ponudu.
  Za sada nemamo program praznika a praznik pocinje za 20 dana. Znaci tim gostima sto su bili za novu nismo ga ni prezentovali…hm!!! Imamo digitalnu promociju…ali čega kada programa nema???? Za sada znamo da je 02. Februara koncert…gdje? Na trgu a pokazalo se da je park kako kažu iz TO pravo mjesto, pa zašto onda nije tamo? 03. Februara imamo maskembal…gdje? Ne znamo. Biće u Institut (mi Novljani znamo) ali oni sa strane ne znaju bilo bi im dobro reci. Ko pjeva Tijana Dapčević…niti je popularna niti je tip pjevaca za fešte!!!
  Eto toliko znamo a praznik je na za 20 dana i očekujemo da ljudi isplaniraju svoje vrijeme i dodju u HN. Mozda bi i hotelijerima koje ste kritikovali sto ne rade, program praznika negdje u septembru ili čak tokom ljeta bio od koristi za odluku da rade zimi. Ponovo će otići dosta novca a efekta neće biti.

  52
  7
 7. Je li vas sramota iznositi ove podatke ? Nisam pretjerano zahtijevan, ali mislite li da ce neko doci u nas grad da bi slusao Tijanu Dapcevic ?

  43
  17
 8. Šta ćemo sa surlašem grade od zelenila?
  Demokrate mogli biste i na surlašu da primjenite svoj slogan “pobjede (nad surlašem) ne podjele (na privatne i javne palme”. Samo vas čekam da mi primirešete dvorištu sledeće izbore!

  36
  9

Ostavite komentar

*

code