NJEMAČKI TURISTI TRAŽE VISOKOKVALITETNE USLUGE

NJEMAČKI TURISTI TRAŽE VISOKOKVALITETNE USLUGE

142
0
Podijeli

b2b 1Treba da nastojimo da kreiramo politiku intenzivnije komunikacije i privlačenja većeg broja turista sa emitivnih tržišta, kao što je njemačko, kazao je državni sekretar za turizam Predrag Jelušić, na jednodnevnoj B2B turističkoj obuci o njemačkom turističkom tržištu u Budvi.
Direktor Nacionalne turističke organizacije, Saša Radović, je izrazio očekivanje da će stečena znanja biti korisna u budućem međunarodnom poslovanju.
sasa radovic bd“Turistička privreda treba da bude jedinstvena u naporima za privlačenje njemačkih gostiju putem održivih biznis inicijativa” – naglasio je Radović.
Na obuci je bilo riječi o značaju njemačkog tržišta, njegovim potencijalima, trendovima, ali i načinu na koji privredni subjekti iz Crne Gore mogu da razviju i predstave svoj proizvod na ovom tržištu, kroz savremene metode promocije, prodaje i distribucije.
“Njemačkom turisti izuzetno je bitan visok nivo kvaliteta usluge i brige o gostu, kao i odgovarajuće predstavljenje nacionalnog i kulturnog indentiteta koji čini destinaciju autentičnom. Novi modeli distribucije i prodaje aranžmana, poput dinamičnog paketrinja, kao i upotreba društvenih mreža u planiranju i rezervaciji aranžmana nalaze sve veću primjenu”, navode iz NTO-a.
Radionici je prisustvovalo oko 70 crnogorskih kompanija i više od 130 predstavnika malih biznisa, hotela, agencija, lokalnih turističkih organizacija, prevoznika, izdavaoca privatnog smještaja, kampova.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code