NLB 1000+ krediti sa posebnim olakšicama i povoljnostima

NLB 1000+ krediti sa posebnim olakšicama i povoljnostima

1657
0
Podijeli

nlb banka logoNLB Banka je obezbijedila niz olakšica i posebnih povoljnosti kojima želi dodatno da pomogne svim učesnicima u projektu ‘1000 +’, koji prvi put rješavaju stambeno pitanje. Posebne povoljnosti su prilagođene potrebama svakog klijenta, a cilj je da se obezbijede dodatna finansijska sredstva potrebna za kupovinu većeg stana, uz grejs period od 12 mjeseci, kao i za kupovinu stana u izgradnji i njegovo opremanje – navodi se u saopštenju.

 

Pored toga, NLB Banka je omogućila obezbjeđivanje dodatnog stambenog kredita čija pojedinačna vrijednost premašuje cijenu 1089 eura po m2, kako je projektom ‘1000+’ definisano, ukoliko klijenti žele da kupe veći stan. Takođe, ukoliko se klijenti opredijele za kupovinu stana u izgradnji, a koji se našao u ponudi neke od građevinskih firmi koje učestvuju u ovom projektu, omogućili smo odlaganje početka otplate kredita (grace period) na makismalan rok od 12 mjeseci, tokom kojih bi klijenti plaćali samo troškove kamate, što bi olakšalo njihove mjesečne budžete do početka otplate kredita i useljenja u svoj stambeni prostor. Troškovi naknade za obradu iznose svega 0,5% od vrijednosti kredita, dok je sa Notarskom komorom dogovoreno da tarifa za potpisivanje i ovjeravanje kupoprodajnog ugovora u ovom projektu bude za 50% niža od uobičajene.

Picerija i restoran

 

– NLB Banka je posljednjih 10 godina stekla ogromno povjerenje klijenata u svim segmentima svog poslovanja sa građanima, ali i sa privredom. U projektima kao što je ‘1000+’, ali i prethodnim sličnim projektima, građani su prepoznali naše iskustvo, posvećenost i želju da nađemo najbolje rješenje za njihove potrebe i izabrali NLB Banku da ih podrži u rješavanju ovog važnog životnog pitanja. O tome najbolje govori podatak da smo u prethodnih deset godina našim stambenim kreditima pomogli da 12000 građana Crne Gore i naših klijenata riješe stambeno pitanje odobravanjem više od 3700  stambenih kredita u ukupnom iznosu od 220 miliona eura  –  izjavio je izvršni direktor NLB Banke, Dino Redžepagić.

 

– Za opremanje stana i preseljenje često su potrebna dodatna sredstva , pa smo omogućili dobijanje gotovinskih i potrošačkih kredita po veoma povoljnim uslovima, ali i stvorili uslove da klijenti mogu sve svoje kreditne obaveze, koje imaju u NLB Banci i drugim bankama, na veoma jednostavan način povezati jednim kreditom i time umanjiti svoje mjesečne troškove. Povoljna kamatna stopa i generalno bolji uslovi za odobravanje kredita predstavljaju znak dobrodošlice i poklon za useljenje, za sve koji se opredijele za NLB Banku u rješavanju svog stambenog pitanja – navode iz ove banke.

 

Uz NLB platne kartice, u procesu opremanja stana, klijenti mogu iskoristiti dodatne povoljnosti, koje pruža mogućnost kupovine na rate bez kamate i naknade na preko 550 prodajnih mjesta, kod 200 trgovaca, dok plaćanjem svim NLB karticma moguće je ostvariti posebne popuste u visini od 5% do 20% na 350 prodajnih mjesta kod 150 trgovaca – zaključuje se u saopštenju NLB banke.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code